6 620001 Picopat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 205 Çözümler 2 12 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar ben Garry's Mod için mod tasarladım ama nasıl Steam atölyesinde yayınlayacağımı bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yardım edebilir mi?
Arkadaşlar ben Garry's Mod için mod tasarladım ama nasıl Steam atölyesinde yayınlayacağımı bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yardım edebilir mi?
Çözüm alexandros 12 Ekim 2023 Atölye'de yayınlamak için publisher uygulamaları falan var onları kullanman gerekiyor. Örnek gmpublisher. YouTube'de rehberleri var.
Atölye'de yayınlamak için publisher uygulamaları falan var onları kullanman gerekiyor. Örnek gmpublisher. YouTube'de rehberleri var.
alexandros Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 670 Çözümler 32 Yer Providenciales 12 Ekim 2023 #2 Atölye'de yayınlamak için publisher uygulamaları falan var onları kullanman gerekiyor. Örnek gmpublisher. YouTube'de rehberleri var. Artı 0 Eksi Çözüm
Atölye'de yayınlamak için publisher uygulamaları falan var onları kullanman gerekiyor. Örnek gmpublisher. YouTube'de rehberleri var.
KS KS 6 620001 Picopat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 205 Çözümler 2 12 Ekim 2023 #3 alexandros dedi: Atölye'de yayımlamak için publisher uygulamaları falan var onları kullanman gerekiyor. Örnek gmpublisher. YouTube'da rehberleri var. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
alexandros dedi: Atölye'de yayımlamak için publisher uygulamaları falan var onları kullanman gerekiyor. Örnek gmpublisher. YouTube'da rehberleri var. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.