Garrys mod error sorunu

Rick8489

Hectopat
3 Kişi gmod aldık ve server kurdum geldiklerinde onlar benim atöyleden indirdiğim nesneleri göremiyorlardı. Sonra benim indirdiğim modları onlarda atölyeden indirdiler fakat bir arkadaşımda düzelirken bir arkadaşımda sorun devam ediyordu. Araçları vs. error olarak gözüyordu.

Sende olan Valve oyunları onlarda olmazsa bazı mapler ve nesneler sorun çıkartıyor ( CS:Source, CS:GO, TF2, HL2 vb.).

Aynı modları aldığınıza emin misiniz? Modların hepsini favorilerinize ekleyin ve tek tek bakın eklemediğiniz olabilir. Server açarkende ayarlar kısmından bir sürü sınır olacak onları 9999 yapın.

Sonra benim indirdiğim modları onlarda atölyeden indirdiler fakat bir arkadaşımda düzelirken bir arkadaşımda sorun devam ediyordu. Araçları vs. error olarak gözüyordu.
@White Chocolate Mocha 'in dediği gibi Arkadaşlarında Valve'ın Source Engine ile yapılan oyunlarından varsa indirip denesinler.
  • Day of Defeat: Source
  • Counter Strike: Source
  • Counter Strike: Global Offensive
  • Team Fortress 2
  • Left 4 Dead 2
  • Half-Life 2
Ayrıca sizde olan modların onlardada olduğundan emin olun.

Edit: Hepsi değil, 1-2 tane.

Son düzenleme:
Workshoplarınız ortak değilse tabi error olur fakat ortak ve çalışmıyorsa internetten CSS Maps ve CSS Texture dosyalarını indirip maps klasörünü Gmod dosylarındaki Maps klasörüne atmanız gerekiyor.Texture dosyasını ise Addons klasörüne atın.Oyuna girmeden oyun dosyalarını doğrulayın.Gerekirse tüm Addons dosyalarını silin (CSS hariç !) ve tekrar yükleyin.Eğer olmadıysa oyun içi görüntü ayarlarından "Model Detail ve Shader" ayarlarını yükseğe çekin.
Aynı modları aldığınıza emin misiniz? Modların hepsini favorilerinize ekleyin ve tek tek bakın eklemediğiniz olabilir. Server açarkende ayarlar kısmından bir sürü sınır olacak onları 9999 yapın.
Ortak olduğu nettir çünkü birisi server kuruyor ,servera girerken o kişiye ait her workshop dosyası yüklenir.
Eğer Counter Strike : Source oyunu varsa sizde oyunda menüde sağ alttaki dosya olan işarete basın ordan CS:Source oyununu seçin.
CSS'nin açılımı Counter Strike Source bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…