BÖRÜÜ Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 387 28 Haziran 2022 #1 Merhaba, Garry's Mod'da herhangi bir haritaya girdiğimde harita hep böyle oluyor. Bunu nasıl düzelteceğim? Mavi gri veya mor oluyor. Dosya Ekleri 2022-06-28 (2).png 2,4 MB · Görüntüleme: 50 Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2022
Merhaba, Garry's Mod'da herhangi bir haritaya girdiğimde harita hep böyle oluyor. Bunu nasıl düzelteceğim? Mavi gri veya mor oluyor.
TRGoktug67TR Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Haziran 2022 #2 Bazı sitelerde garry mod hatalı kodlama oluyor o yüzden böyle saçma durumlarda kaşılasabiliyoruz tek çözümü. Steam almaktır. Artı 0 Eksi
Bazı sitelerde garry mod hatalı kodlama oluyor o yüzden böyle saçma durumlarda kaşılasabiliyoruz tek çözümü. Steam almaktır.
Unti Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 1.545 Çözümler 7 28 Haziran 2022 #3 BÖRÜÜ dedi: Merhaba, Garry's Mod'da herhangi bir haritaya girdiğimde harita hep böyle oluyor. Bunu nasıl düzelteceğim? Mavi gri veya mor oluyor. Eki Görüntüle 1434747 Genişletmek için tıkla... Steam dışında bir yerden aldıysanız normal. Artı 0 Eksi
BÖRÜÜ dedi: Merhaba, Garry's Mod'da herhangi bir haritaya girdiğimde harita hep böyle oluyor. Bunu nasıl düzelteceğim? Mavi gri veya mor oluyor. Eki Görüntüle 1434747 Genişletmek için tıkla... Steam dışında bir yerden aldıysanız normal.
KS KS BÖRÜÜ Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 387 28 Haziran 2022 #4 TRGoktug67TR dedi: Bazı sitelerde garry mod hatalı kodlama oluyor o yüzden böyle saçma durumlarda kaşılasabiliyoruz tek çözümü. Steam almaktır. Genişletmek için tıkla... steamdan aldım zaten Unti dedi: Steam dışında bir yerden aldıysanız normal. Genişletmek için tıkla... steamdan aldım ztn nerden çıkardınız crack indirdğimi Artı 0 Eksi
TRGoktug67TR dedi: Bazı sitelerde garry mod hatalı kodlama oluyor o yüzden böyle saçma durumlarda kaşılasabiliyoruz tek çözümü. Steam almaktır. Genişletmek için tıkla... steamdan aldım zaten Unti dedi: Steam dışında bir yerden aldıysanız normal. Genişletmek için tıkla... steamdan aldım ztn nerden çıkardınız crack indirdğimi
Unti Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 1.545 Çözümler 7 29 Haziran 2022 #5 BÖRÜÜ dedi: Steam'den aldım zaten. Steam'den aldım zaten nereden çıkardınız crack indirdğimi. Genişletmek için tıkla... Normalde Steam'de böyle şeyler olmaz o yüzden şey yapın dosya bütünlüğünü doğrulatın düzelir işe yararsa eğer çözüm olarak gösterirsiniz. Artı 0 Eksi
BÖRÜÜ dedi: Steam'den aldım zaten. Steam'den aldım zaten nereden çıkardınız crack indirdğimi. Genişletmek için tıkla... Normalde Steam'de böyle şeyler olmaz o yüzden şey yapın dosya bütünlüğünü doğrulatın düzelir işe yararsa eğer çözüm olarak gösterirsiniz.