Garry's Mod indirime girer mi?

502065

Hectopat
Makaleler
1
Garry's Mod'u crack indirince virüs bulaşıyor. Ben de alayım dedim. Google Play ile en fazla 25 TL ödeme yapabilirim.

Bence girer CS2 çıkışı ve yaz indirimleri ile indirime girebilir.

18₺ iken 9₺ ye düşer öyle alırım deyip 40 lira olunca 20₺ ye düşer öyle alırım deyip 80₺ olunca oha yeter artık alıyorum deyip aldım ona göre hareket et.

Oynamıyorum zaten GMOD da oynamıyordum ama herkeste vardı bende bir ara indirimde alayım dursun diye beklemeye başladım baktım Rust gibi artıyor fiyat aldım 80 de kaldı öyle umarım artarda kazıklanmış gibi hissetmem.

18₺ iken 9₺ ye düşer öyle alırım deyip 40 lira olunca 20₺ ye düşer öyle alırım deyip 80₺ olunca oha yeter artık alıyorum deyip aldım ona göre hareket et.
Ben en fazla 25 TL verebilirim. O da google pay ile. Telefondan google pay kabul ediyorsa satın alabilirim yoksa alamayacağım.

%70 indirime girerse 23.5 falan tutuyor anca kurtarıyor benim alabileceğim en yüksek miktarı. Sizce %70 indirime girer mi?
Hocam genelde %33 indirime giriyor ve daha önce nadiren de olsa birkaç kez %60 indirime girmiş. Şanslıysanız %60 indirime girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…