yalnız insan Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #1 Oyunu kurdum, birkaç sorun oldu onları düzelttim ama şimdi de bu hata ile karşılaşıyorum. Nasıl düzeltirim bilgisi olan varsa yardım edebilir mi? Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2023
Oyunu kurdum, birkaç sorun oldu onları düzelttim ama şimdi de bu hata ile karşılaşıyorum. Nasıl düzeltirim bilgisi olan varsa yardım edebilir mi? Teşekkür ederim.
amir77 Hectopat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 1.023 Çözümler 1 Yer 🇷🇺 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #2 Oyunu ben de alacağım. Nasıl bir oyun. Artı 0 Eksi
KS KS yalnız insan Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #3 amir77 dedi: Oyunu ben de alacağım. Nasıl bir oyun. Genişletmek için tıkla... Kral oyun bence güzel hatta en iyi sandbox oyunu diyebilirim. Modlarla birlikte daha da güzel oluyor. Steam atölyesin de bir sürü mod var ama şöyle bir sıkıntı var oyun pahalı ve ben oyunu almadım. İndirime girdiğinde almanı öneririm Artı 0 Eksi
amir77 dedi: Oyunu ben de alacağım. Nasıl bir oyun. Genişletmek için tıkla... Kral oyun bence güzel hatta en iyi sandbox oyunu diyebilirim. Modlarla birlikte daha da güzel oluyor. Steam atölyesin de bir sürü mod var ama şöyle bir sıkıntı var oyun pahalı ve ben oyunu almadım. İndirime girdiğinde almanı öneririm