balıkmomo Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 21 17 Eylül 2023 #1 Bilgisayarıma 2 gün önce format attım, bugün garrys modda bir RP sunucuna girecektim ancak missing map hatası alıyorum. Ne yaparsam yapayım olmadı, atölyeden mapleride indirdim, yine de olmadı. Çözümünü bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2023
Bilgisayarıma 2 gün önce format attım, bugün garrys modda bir RP sunucuna girecektim ancak missing map hatası alıyorum. Ne yaparsam yapayım olmadı, atölyeden mapleride indirdim, yine de olmadı. Çözümünü bilen var mı?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 17 Eylül 2023 #2 Silip yükledin mi? Ya da dosya bütünlüğünü doğruladın mı? Artı 0 Eksi
KS KS balıkmomo Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 21 17 Eylül 2023 #3 Şebnem Ferah dedi: Silip yükledin mi? Ya da dosya bütünlüğünü doğruladın mı? Genişletmek için tıkla... Evet, hemde 2 defa :/ Artı 0 Eksi
Şebnem Ferah dedi: Silip yükledin mi? Ya da dosya bütünlüğünü doğruladın mı? Genişletmek için tıkla... Evet, hemde 2 defa :/