RTX1600 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Sistem Özellikleri A320M-A Pro. AMD Ryzen 5 1600. RTX 3050 8 GB 192 bıt Gigabyte. HyperX 3200MHz 8 GB RAM. Corsair 3200MHz 8 GB RAM. Patriot 256 GB SSD. (2 hard disk) Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar abone olsam da bir moda gözükmüyor. Çıkıp girdim abonelikten çıkıp geri girdim fakat olmuyor. Neden bu oluyor?
Arkadaşlar abone olsam da bir moda gözükmüyor. Çıkıp girdim abonelikten çıkıp geri girdim fakat olmuyor. Neden bu oluyor?
Trickester Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 532 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri 16 gb ddr 1600 mhz ram i7 3770 işlemci rx 590 se ekran kartı Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #2 RTX1600 dedi: Arkadaşlar abone olsam da bir moda gözükmüyor. Çıkıp girdim abonelikten çıkıp geri girdim fakat olmuyor. Neden bu oluyor? Genişletmek için tıkla... mod hatalıdır genellikle bide modu oyunun ayarlarından aktifleştirdin mi RTX1600 dedi: Arkadaşlar abone olsam da bir moda gözükmüyor. Çıkıp girdim abonelikten çıkıp geri girdim fakat olmuyor. Neden bu oluyor? Genişletmek için tıkla... birde mesela diyelim araba modu alıyosun ya o oyunda araba olarak değil nesne olarak gözükebilir Artı 0 Eksi
RTX1600 dedi: Arkadaşlar abone olsam da bir moda gözükmüyor. Çıkıp girdim abonelikten çıkıp geri girdim fakat olmuyor. Neden bu oluyor? Genişletmek için tıkla... mod hatalıdır genellikle bide modu oyunun ayarlarından aktifleştirdin mi RTX1600 dedi: Arkadaşlar abone olsam da bir moda gözükmüyor. Çıkıp girdim abonelikten çıkıp geri girdim fakat olmuyor. Neden bu oluyor? Genişletmek için tıkla... birde mesela diyelim araba modu alıyosun ya o oyunda araba olarak değil nesne olarak gözükebilir
Dc021x Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 434 Çözümler 5 12 Temmuz 2022 #3 RTX1600 dedi: Arkadaşlar abone olsam da bir moda gözükmüyor. Çıkıp girdim abonelikten çıkıp geri girdim fakat olmuyor. Neden bu oluyor? Genişletmek için tıkla... Eklentiler kısmında alt tarafta hepsini etkinleştir tuşu olmalı, ona basarak çözebilirsiniz. Artı 0 Eksi
RTX1600 dedi: Arkadaşlar abone olsam da bir moda gözükmüyor. Çıkıp girdim abonelikten çıkıp geri girdim fakat olmuyor. Neden bu oluyor? Genişletmek için tıkla... Eklentiler kısmında alt tarafta hepsini etkinleştir tuşu olmalı, ona basarak çözebilirsiniz.