Selikss Decapat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #1 Garry's Mod oynarken bazı haritalarda etrafım mor siyah eşyalarla dolu oluyor, hiçbir şey göremiyorum, nasıl düzeltebilirim?
Garry's Mod oynarken bazı haritalarda etrafım mor siyah eşyalarla dolu oluyor, hiçbir şey göremiyorum, nasıl düzeltebilirim?
Çözüm Jotariel 8 Şubat 2021 Is That A SKYLINE dedi: Orijinal alın düzelir. Genişletmek için tıkla... Hocam Garry's Mod'un texture hatasıdır orjinal oyunda karşılaşılıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyrun hocam çözümü bu videoda. GmodContent.com - Download CSS, HL2, L4D Garry's Mod Content Textures The home to simple, fast and easy gmod content packs for you. Download black and purple texture fixes today! gmodcontent.com
Is That A SKYLINE dedi: Orijinal alın düzelir. Genişletmek için tıkla... Hocam Garry's Mod'un texture hatasıdır orjinal oyunda karşılaşılıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyrun hocam çözümü bu videoda. GmodContent.com - Download CSS, HL2, L4D Garry's Mod Content Textures The home to simple, fast and easy gmod content packs for you. Download black and purple texture fixes today! gmodcontent.com
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 8 Şubat 2021 #11 Selikss dedi: Korsana yonlendirmek derken ben yanlış anladım kusura bakmayın oyuna korsan diyorsunuz zannettim. Genişletmek için tıkla... Jotariel dedi: Hocam Garry's Mod'un texture hatasıdır orjinal oyunda karşılaşılıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyrun hocam çözümü bu videoda. GmodContent.com - Download CSS, HL2, L4D Garry's Mod Content Textures The home to simple, fast and easy gmod content packs for you. Download black and purple texture fixes today! gmodcontent.com Genişletmek için tıkla... Hocam mesajımı es geçtiniz galiba, çözümünüz burada. Artı 0 Eksi
Selikss dedi: Korsana yonlendirmek derken ben yanlış anladım kusura bakmayın oyuna korsan diyorsunuz zannettim. Genişletmek için tıkla... Jotariel dedi: Hocam Garry's Mod'un texture hatasıdır orjinal oyunda karşılaşılıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyrun hocam çözümü bu videoda. GmodContent.com - Download CSS, HL2, L4D Garry's Mod Content Textures The home to simple, fast and easy gmod content packs for you. Download black and purple texture fixes today! gmodcontent.com Genişletmek için tıkla... Hocam mesajımı es geçtiniz galiba, çözümünüz burada.
KS KS Selikss Decapat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #12 Jotariel dedi: Hocam mesajımı es geçtiniz galiba çözümünüz burada. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın görmemişim hemen deniyeceğim. Jotariel dedi: Hocam mesajımı es geçtiniz galiba, çözümünüz burada. Genişletmek için tıkla... İndirdim denedim RP sunucuların bazıları düzeldi ama hala düzelmeyenler var genede teşekkür ederim desteğin için.(ÇÖZÜLDÜ) Son düzenleme: 8 Şubat 2021 Artı 0 Eksi
Jotariel dedi: Hocam mesajımı es geçtiniz galiba çözümünüz burada. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın görmemişim hemen deniyeceğim. Jotariel dedi: Hocam mesajımı es geçtiniz galiba, çözümünüz burada. Genişletmek için tıkla... İndirdim denedim RP sunucuların bazıları düzeldi ama hala düzelmeyenler var genede teşekkür ederim desteğin için.(ÇÖZÜLDÜ)
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.349 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 8 Şubat 2021 #13 Selikss dedi: Kusura bakmayın görmemişim hemen deniyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hangi sunucuda oynuyorsanız onun adını aratın Steam Atölye kısmında. Addon koleksiyonu falan varsa onların hepsine abone olun. Eğer yoksa yukarıda atılan link sorunu çözecektir. Artı 0 Eksi
Selikss dedi: Kusura bakmayın görmemişim hemen deniyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hangi sunucuda oynuyorsanız onun adını aratın Steam Atölye kısmında. Addon koleksiyonu falan varsa onların hepsine abone olun. Eğer yoksa yukarıda atılan link sorunu çözecektir.