fisherrr1 Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #1 Merhaba, Garry's Mod'u yeni satın aldım. NPC ekledim, spawnladığımda bu şekilde yerde yatıyor, bunu nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri 20230501102708_1.jpg 881,6 KB · Görüntüleme: 119 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2023
Merhaba, Garry's Mod'u yeni satın aldım. NPC ekledim, spawnladığımda bu şekilde yerde yatıyor, bunu nasıl düzeltebilirim?
TurKahvesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2019 Mesajlar 1.381 Çözümler 14 1 Mayıs 2023 #2 Bunlar NPC değil hocam, Ragdoll. Yani oyuncak bebek gibi düşünebilirsin. NPC'ler başka bir sekmeden yaratılıyor (Adını unuttum). Artı 0 Eksi
Bunlar NPC değil hocam, Ragdoll. Yani oyuncak bebek gibi düşünebilirsin. NPC'ler başka bir sekmeden yaratılıyor (Adını unuttum).
Heil HzEfelinss Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 830 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 2 GB Ram İntel Pentium G2010 İntel HD Graphics Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2023 #3 Bunlar NPC değil Ragdoll NPC'leri C menüsüne basılı tutarak üst kısımdaki sekmesinden çıkarıyorsunuz Artı 0 Eksi
KS KS fisherrr1 Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #4 TurKahvesi dedi: Bunlar NPC değil hocam, ragdoll. Yani oyuncak bebek gibi düşünebilirsin. NPC'ler başka bir sekmeden yaratılıyor (adını unuttum). Genişletmek için tıkla... Heil HzEfelinss dedi: Bunlar NPC değil ragdoll. NPC'leri C menüsüne basılı tutarak üst kısımdaki sekmesinden çıkarıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam bunların koşup saldırmasını istiyorum onları nasıl ekleyeceğim? Atölyeden hangisini seçeyim? Dosya Ekleri Adsız.png 982,9 KB · Görüntüleme: 109 Artı 0 Eksi
TurKahvesi dedi: Bunlar NPC değil hocam, ragdoll. Yani oyuncak bebek gibi düşünebilirsin. NPC'ler başka bir sekmeden yaratılıyor (adını unuttum). Genişletmek için tıkla... Heil HzEfelinss dedi: Bunlar NPC değil ragdoll. NPC'leri C menüsüne basılı tutarak üst kısımdaki sekmesinden çıkarıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam bunların koşup saldırmasını istiyorum onları nasıl ekleyeceğim? Atölyeden hangisini seçeyim?
Heil HzEfelinss Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 830 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 2 GB Ram İntel Pentium G2010 İntel HD Graphics Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2023 #5 fisherrr1 dedi: Hocam bunların koşup saldırmasını istiyorum onları nasıl ekleyeceğim? Atölyeden hangisini seçeyim? Genişletmek için tıkla... Kategorilerden NPC'yi seçmişsiniz zaten bunlar büyük ihtimalle istediğinizi yapacaktır Artı 0 Eksi
fisherrr1 dedi: Hocam bunların koşup saldırmasını istiyorum onları nasıl ekleyeceğim? Atölyeden hangisini seçeyim? Genişletmek için tıkla... Kategorilerden NPC'yi seçmişsiniz zaten bunlar büyük ihtimalle istediğinizi yapacaktır
TurKahvesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2019 Mesajlar 1.381 Çözümler 14 1 Mayıs 2023 #6 fisherrr1 dedi: Hocam bunların koşup saldırmasını istiyorum onları nasıl ekleyeceğim? Atölyeden hangisini seçeyim? Genişletmek için tıkla... Onları ben bilemem. Modun geliştiricisine bağlı bir şey. Artı 0 Eksi
fisherrr1 dedi: Hocam bunların koşup saldırmasını istiyorum onları nasıl ekleyeceğim? Atölyeden hangisini seçeyim? Genişletmek için tıkla... Onları ben bilemem. Modun geliştiricisine bağlı bir şey.
KS KS fisherrr1 Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #7 Heil HzEfelinss dedi: Kategorilerden NPC'yi seçmişsiniz zaten bunlar büyük ihtimalle istediğinizi yapacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam o kategoriden videosunu izleyerek bir tane ekledim videoda koşuyor, saldırıyor ama bende bekliyor bir şey mi yapmam lazım. Dosya Ekleri Adsız.png 2,2 MB · Görüntüleme: 169 Artı 0 Eksi
Heil HzEfelinss dedi: Kategorilerden NPC'yi seçmişsiniz zaten bunlar büyük ihtimalle istediğinizi yapacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam o kategoriden videosunu izleyerek bir tane ekledim videoda koşuyor, saldırıyor ama bende bekliyor bir şey mi yapmam lazım.
Heil HzEfelinss Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 830 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 2 GB Ram İntel Pentium G2010 İntel HD Graphics Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2023 #8 fisherrr1 dedi: Hocam o kategoriden videosunu izleyerek bir tane ekledim videoda koşuyor, saldırıyor ama bende bekliyor bir şey mi yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Pek emin değilim NPC menüsünden çıkardığına emin misin? Artı 0 Eksi
fisherrr1 dedi: Hocam o kategoriden videosunu izleyerek bir tane ekledim videoda koşuyor, saldırıyor ama bende bekliyor bir şey mi yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Pek emin değilim NPC menüsünden çıkardığına emin misin?
KS KS fisherrr1 Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #9 Heil HzEfelinss dedi: Pek emin değilim NPC menüsünden çıkardığına emin misin? Genişletmek için tıkla... Hocam atölyeden abone olduğum NPC'ler oluşturma listesi eklentilere geliyor oradan çıkartıyorum. Artı 0 Eksi
Heil HzEfelinss dedi: Pek emin değilim NPC menüsünden çıkardığına emin misin? Genişletmek için tıkla... Hocam atölyeden abone olduğum NPC'ler oluşturma listesi eklentilere geliyor oradan çıkartıyorum.
Heil HzEfelinss Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 830 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 2 GB Ram İntel Pentium G2010 İntel HD Graphics Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2023 #10 fisherrr1 dedi: Hocam atölyeden abone olduğum NPC'ler oluşturma listesi eklentilere geliyor oradan çıkartıyorum.Eki Görüntüle 1762850 Genişletmek için tıkla... NPC menüsünden çıkarmanız gerek. Artı 1 Eksi
fisherrr1 dedi: Hocam atölyeden abone olduğum NPC'ler oluşturma listesi eklentilere geliyor oradan çıkartıyorum.Eki Görüntüle 1762850 Genişletmek için tıkla... NPC menüsünden çıkarmanız gerek.