fisherrr1 Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #1 Merhaba, Garry's Mod'u yeni satın aldım. NPC ekledim, spawnladığımda bu şekilde yerde yatıyor, bunu nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri 20230501102708_1.jpg 881,6 KB · Görüntüleme: 119 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2023
Merhaba, Garry's Mod'u yeni satın aldım. NPC ekledim, spawnladığımda bu şekilde yerde yatıyor, bunu nasıl düzeltebilirim?
KS KS fisherrr1 Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #11 Heil HzEfelinss dedi: NPC menüsünden çıkarmanız gerek. Genişletmek için tıkla... İndirdiklerim NPC menüsüne gelmiyor o zaman yanlış indiriyorum. Artı 0 Eksi
Heil HzEfelinss dedi: NPC menüsünden çıkarmanız gerek. Genişletmek için tıkla... İndirdiklerim NPC menüsüne gelmiyor o zaman yanlış indiriyorum.
Heil HzEfelinss Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 830 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 2 GB Ram İntel Pentium G2010 İntel HD Graphics Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mayıs 2023 #12 fisherrr1 dedi: İndirdiklerim NPC menüsüne gelmiyor o zaman yanlış indiriyorum. Genişletmek için tıkla... İnternetten araştırın o zaman Artı 0 Eksi
fisherrr1 dedi: İndirdiklerim NPC menüsüne gelmiyor o zaman yanlış indiriyorum. Genişletmek için tıkla... İnternetten araştırın o zaman
Flying Koala Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 473 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 3070-1660 12400f-3500x Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #13 Merhaba hocam. Çözümü buldunuz mu? fisherrr1 dedi: İndirdiklerim NPC menüsüne gelmiyor o zaman yanlış indiriyorum. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Merhaba hocam. Çözümü buldunuz mu? fisherrr1 dedi: İndirdiklerim NPC menüsüne gelmiyor o zaman yanlış indiriyorum. Genişletmek için tıkla...
Heil HzEfelinss Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 830 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 2 GB Ram İntel Pentium G2010 İntel HD Graphics Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ağustos 2023 #14 Flying Koala dedi: Merhaba hocam. Çözümü buldunuz mu? Genişletmek için tıkla... Eğer sorun sizde de varsa hatalı workshop dosyasını indiriyorsunuzdur workshop kısmından NPC kısmının seçili olduğuna emin olun. Yine de olmaz ise oyun dosyalarını doğrulayınn veya oyunu sil yükle yapmayı deneyin. (Ya da sadece başka bir mod deneyin.) Artı 0 Eksi
Flying Koala dedi: Merhaba hocam. Çözümü buldunuz mu? Genişletmek için tıkla... Eğer sorun sizde de varsa hatalı workshop dosyasını indiriyorsunuzdur workshop kısmından NPC kısmının seçili olduğuna emin olun. Yine de olmaz ise oyun dosyalarını doğrulayınn veya oyunu sil yükle yapmayı deneyin. (Ya da sadece başka bir mod deneyin.)
E ezgiiiiy Femtopat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Mart 2024 #15 Npc indiriyorum oyuna gelip f1 basınca bazı karakterler görünmüyor indirdiklerim napabilirim. Artı 0 Eksi