Garry's Mod oyun dosyaları taşınmıyor

437617

Hectopat
Steam'de Garry's Mod'un dosyalarını C diskinden (Windows'un olduğu) D diskine taşıyacağım çünkü D diski tamamen boş ama normalde oyun dosyalarını taşı diye bir seçenek olması gerekmiyor mu? Bende yok öyle bir seçenek. (C diski SSD D diski HDD)

Başka oyunlarda çıkıyor mu? Sanırım bir oyununuz yüklü. Eğer çıkmıyorsa başka diskte Steam kütüphaneniz olmadığı için çıkmıyor olabilir. Steam > ayarlar > indirmeler > kütüphane klasörlerinden D diskinize Steam kütüphanesi oluşturursanız çıkacağını düşünüyorum.

Hocam bendede çıkmıyor diye tekrar kurmaya kalktım tüm oyunlar buga girdi onu denemeyin.

Tamam öyle oluyorsa değiştirmeyim zaten Windows'un diskinde de 150 GB boş yer var portal 1,2 Left 4 Dead 2 bir de Team Fortress 2'nun eklentilerini yüklesem sorun olur mu Windows kullanıyor ya diski?

Herhangi bir sıkıntı olmaz merak etmeyin. Üstteki mesajımı düzenledim orada yazdığımı deneyin isterseniz.

Tamam denedim D diskine oluşturdu taşıyacağım şimdi teşekkürler.
Konu kilitlensin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…