Kezzac Femtopat Katılım 2 Mart 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #1 GMOD RP'de çok yeniyim ama fivemrp olarak tamamen RP biliyorum ve harika yaparım. RP'nin en babasını alasını yaparım sadece girebileceğim yeni oyuncu dostu bir server lazım Hogwartsrp'de. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2025
GMOD RP'de çok yeniyim ama fivemrp olarak tamamen RP biliyorum ve harika yaparım. RP'nin en babasını alasını yaparım sadece girebileceğim yeni oyuncu dostu bir server lazım Hogwartsrp'de.
X Xqoar Decapat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #2 Kezzac dedi: GMOD RP'de çok yeniyim ama fivemrp olarak tamamen RP biliyorum ve harika yaparım. RP'nin en babasını alasını yaparım sadece girebileceğim yeni oyuncu dostu bir server lazım Hogwartsrp'de. Genişletmek için tıkla... Bende uzun zaman sonra tekrardan Gmod'da rp yapmaya karar verdim herhangi bir sunucu bulabildin mi? Benim oynadıklarım kapanmış sanırım.
Kezzac dedi: GMOD RP'de çok yeniyim ama fivemrp olarak tamamen RP biliyorum ve harika yaparım. RP'nin en babasını alasını yaparım sadece girebileceğim yeni oyuncu dostu bir server lazım Hogwartsrp'de. Genişletmek için tıkla... Bende uzun zaman sonra tekrardan Gmod'da rp yapmaya karar verdim herhangi bir sunucu bulabildin mi? Benim oynadıklarım kapanmış sanırım.
Kezzac Femtopat Katılım 2 Mart 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2025 #3 Xqoar dedi: Bende uzun zaman sonra tekrardan GMOD'da RP yapmaya karar verdim herhangi bir sunucu bulabildin mi? Benim oynadıklarım kapanmış sanırım. Genişletmek için tıkla... Bayağı bir araştırarak runic Roleplay'i buldum şu an orada RP yapıyorum. Bir de sende gittiğin zaman runic 3 sezona ayrılıyor sana tavsiyem 3.sünde oyna çünkü en günceli o. DC adreslerinden bulabilirsin ya da direkt Google'a yaz. İyi oyunlar.
Xqoar dedi: Bende uzun zaman sonra tekrardan GMOD'da RP yapmaya karar verdim herhangi bir sunucu bulabildin mi? Benim oynadıklarım kapanmış sanırım. Genişletmek için tıkla... Bayağı bir araştırarak runic Roleplay'i buldum şu an orada RP yapıyorum. Bir de sende gittiğin zaman runic 3 sezona ayrılıyor sana tavsiyem 3.sünde oyna çünkü en günceli o. DC adreslerinden bulabilirsin ya da direkt Google'a yaz. İyi oyunlar.