MEHMETSELMAN1 Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #1 İndirimdeyken Garry's Mod yani GMOD'e aldım. Sunucu önerilerinizi bekliyorum. Çok kişi olan sunucular önerirseniz daha iyi olur az kişi olduğu zaman RP yapmak çok zorlaşıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2023
İndirimdeyken Garry's Mod yani GMOD'e aldım. Sunucu önerilerinizi bekliyorum. Çok kişi olan sunucular önerirseniz daha iyi olur az kişi olduğu zaman RP yapmak çok zorlaşıyor.
Fogrer Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 649 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #2 Hocam ben şahsen RP sunucularından çok arkadaşlarla online oynamak daha güzel. Artı 0 Eksi
KS KS MEHMETSELMAN1 Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #3 Fogrer dedi: Hocam ben şahsen RP sunucularından çok arkadaşlarla Online oynamak daha güzel. Genişletmek için tıkla... Oynayacak arkadaşım yok D: Artı 0 Eksi
Fogrer dedi: Hocam ben şahsen RP sunucularından çok arkadaşlarla Online oynamak daha güzel. Genişletmek için tıkla... Oynayacak arkadaşım yok D: