V VioWexn Decapat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #1 Garry's modda yeni harita açınca otomatik silah vermiyor.
Çözüm V V VioWexn 10 Ekim 2021 mustaine dedi: Q'ya basıp oradan alabilirsiniz. Weapons sekmesinde olacaktır. Genişletmek için tıkla... Ben otomatik vermesini istiyordum da ama sorunu çözdüm. Map seçerkenki yerde "başlangıçta silah ver" kapalıymış açtım.
mustaine dedi: Q'ya basıp oradan alabilirsiniz. Weapons sekmesinde olacaktır. Genişletmek için tıkla... Ben otomatik vermesini istiyordum da ama sorunu çözdüm. Map seçerkenki yerde "başlangıçta silah ver" kapalıymış açtım.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #2 VioWexn dedi: Garry's Mod'da yeni harita açınca otomatik silah vermiyor. Genişletmek için tıkla... Q'ya basıp oradan alabilirsiniz. Weapons sekmesinde olacaktır. Artı 0 Eksi
VioWexn dedi: Garry's Mod'da yeni harita açınca otomatik silah vermiyor. Genişletmek için tıkla... Q'ya basıp oradan alabilirsiniz. Weapons sekmesinde olacaktır.
KS KS V VioWexn Decapat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #3 mustaine dedi: Q'ya basıp oradan alabilirsiniz. Weapons sekmesinde olacaktır. Genişletmek için tıkla... Ben otomatik vermesini istiyordum da ama sorunu çözdüm. Map seçerkenki yerde "başlangıçta silah ver" kapalıymış açtım. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
mustaine dedi: Q'ya basıp oradan alabilirsiniz. Weapons sekmesinde olacaktır. Genişletmek için tıkla... Ben otomatik vermesini istiyordum da ama sorunu çözdüm. Map seçerkenki yerde "başlangıçta silah ver" kapalıymış açtım.
Z z0ne0 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #4 Q bas ordan alabilirsin. Artı 0 Eksi