Cronus.xy Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #1 Merhaba, ilk defa Garry's Mod indirdim ve oyuna girdim. Sunuculara girdiğimde 3,4 GB gibi bir indirme yaptı. Nedir bu indirme? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2023
Merhaba, ilk defa Garry's Mod indirdim ve oyuna girdim. Sunuculara girdiğimde 3,4 GB gibi bir indirme yaptı. Nedir bu indirme?
b33rch Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 402 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #2 Cronus.xy dedi: Merhaba, ilk defa Garry's Mod indirdim ve oyuna girdim. Sunuculara girdiğimde 3,4 GB gibi bir indirme yaptı. Nedir bu indirme? Genişletmek için tıkla... Sunucunun hârici eklentileri ve scriptlerini indirmişsindir.
Cronus.xy dedi: Merhaba, ilk defa Garry's Mod indirdim ve oyuna girdim. Sunuculara girdiğimde 3,4 GB gibi bir indirme yaptı. Nedir bu indirme? Genişletmek için tıkla... Sunucunun hârici eklentileri ve scriptlerini indirmişsindir.
Cronus.xy Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #3 b33rch dedi: Sunucunun hârici eklentileri ve scriptlerini indirmişsindir. Genişletmek için tıkla... Hocam deli bu diyebilirsiniz ama bende kelimenin tam anlamı ile virüsfobi var. Zararlı bir şey indirmeniştir değil mi? Sonuçta kaynağı Steam.
b33rch dedi: Sunucunun hârici eklentileri ve scriptlerini indirmişsindir. Genişletmek için tıkla... Hocam deli bu diyebilirsiniz ama bende kelimenin tam anlamı ile virüsfobi var. Zararlı bir şey indirmeniştir değil mi? Sonuçta kaynağı Steam.
MuhammetKa Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 184 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI VECTOR 16 HX A13VHG-495TR Intel Core i7-13700HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX4080 12GB 175W Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #4 Cronus.xy dedi: Hocam deli bu diyebilirsiniz ama bende kelimenin tam anlamı ile virüsfobi var. Zararlı bir şey indirmeniştir değil mi? Sonuçta kaynağı Steam. Genişletmek için tıkla... yok hocam tedirgin olmana gerek yok.
Cronus.xy dedi: Hocam deli bu diyebilirsiniz ama bende kelimenin tam anlamı ile virüsfobi var. Zararlı bir şey indirmeniştir değil mi? Sonuçta kaynağı Steam. Genişletmek için tıkla... yok hocam tedirgin olmana gerek yok.
Cronus.xy Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #5 MuhammetKa dedi: Yok hocam tedirgin olmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam.
liluur Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 192 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #6 Cronus.xy dedi: Merhaba, ilk defa Garry's Mod indirdim ve oyuna girdim. Sunuculara girdiğimde 3,4 GB gibi bir indirme yaptı. Nedir bu indirme? Genişletmek için tıkla... Oyundaki asker modu, bayrak modu vs. her türlü eklenti.
Cronus.xy dedi: Merhaba, ilk defa Garry's Mod indirdim ve oyuna girdim. Sunuculara girdiğimde 3,4 GB gibi bir indirme yaptı. Nedir bu indirme? Genişletmek için tıkla... Oyundaki asker modu, bayrak modu vs. her türlü eklenti.
Vinograd Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 303 17 Temmuz 2023 #7 Oyunun modları, eklentileri, haritaları vs. yüklüyor ve virüs olacağını zannetmiyorum.