Tek başınıza yapacaklarınız belli sayılır. NPC savaşları falan yaparsınız. Farklı modlardaki NPC'leri savaştırırsınız. Ama bir süre sonra gerçekten tek başınıza sıkıyor. Ben arada bir NPC'leri yerleştiriyorum ve onların savaşmasını izliyorum. Arkadaşınızla veya arkadaşlarınızla daha eğlenceli olur.
Kendiniz harita falan yapabilirsiniz, hazır olan haritaları oynayabilirsiniz. Arkadaş olmayınca yapacak şeyler sınırlı. Belli bir süre sonra illaki sıkacaktır. İndirimde diye almak istiyorsanız, birkaç arkadaşınızı da cesaretlendirip aldırmaya çalışın. Çoğunlukla işe yarar. Zaten 39 lira. Çok bir şey değil.
Kesinlikle öneriyorum, singleplayer modu modlarla olsun zaten aşırı iyiyken keza multiplayer'da darkrp namıdeğer roleplay sunucularına da girersen daha da çok saracağını düşünüyorum keza o serverlardan çokca arkadaş edindim keza militaryrp gibi asker roleplay modları da var yani Garry's Mod'da oyun çok ve kesinlikle eğlenceli indirimdeyken alın bence.
Kesinlikle öneriyorum, singleplayer modu modlarla olsun zaten aşırı iyiyken keza multiplayer'da darkrp namıdeğer roleplay sunucularına da girersen daha da çok saracağını düşünüyorum keza o serverlardan çokca arkadaş edindim keza militaryrp gibi asker roleplay modları da var yani Garry's Mod'da oyun çok ve kesinlikle eğlenceli indirimdeyken alın bence.
Çok oyunculu kısmına girin biraz bekleyin serverlar yüklendiğinde darkrp kısmına girin ve sonra arama kısmına [TR yazınca tüm Türk darkrp sunucuları çıkıyor oradan oynayabilirsiniz, server önerileri olarak immortal ile hilton gayet iyi.
Çok oyunculu kısmına girin biraz bekleyin serverlar yüklendiğinde darkrp kısmına girin ve sonra arama kısmına [TR yazınca tüm Türk darkrp sunucuları çıkıyor oradan oynayabilirsiniz, server önerileri olarak immortal ile hilton gayet iyi.