KinGBlooD34 Kilopat Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2019 #1 GMod'da TTT modun da TTT_MINECRAFT_B5 mapine giriyorum girdiğimde sol altta waiting yazıyor ve açılmıyor. Boşta kalıyorum GMod hakkında hiçbir şey bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2019
GMod'da TTT modun da TTT_MINECRAFT_B5 mapine giriyorum girdiğimde sol altta waiting yazıyor ve açılmıyor. Boşta kalıyorum GMod hakkında hiçbir şey bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim.
manhunt84 Centipat Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 9 10 Ağustos 2019 #2 Haritaya tek oyunculu mu girdin? Biraz saçma bir soru ama yine de sorayım. Artı 0 Eksi
KS KS KinGBlooD34 Kilopat Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2019 #3 manhunt84 dedi: Haritaya tek oyunculu mu girdin? Biraz saçma bir soru ama yine de sorayım. Genişletmek için tıkla... hem 4 kişilik girdim hemde tek kişilik bir şey değişmedi Artı 0 Eksi
manhunt84 dedi: Haritaya tek oyunculu mu girdin? Biraz saçma bir soru ama yine de sorayım. Genişletmek için tıkla... hem 4 kişilik girdim hemde tek kişilik bir şey değişmedi