Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #1 Garry's Mod'da böyle bir durum var. Bunu nasıl çözeceğim?
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 18 Ocak 2023 #2 Vorfell dedi: Eki Görüntüle 1637302 Garry's Mod'da böyle bir durum var. Bunu nasıl çözeceğim? Genişletmek için tıkla... Normalde üstünde error yazması gerekir böyle oluyorsa. Kaplamlarda sorun var galiba haritayı sil yükle yap ya da dosya doğrula. Çözüldü: Garry's Mod desenleri mor oluyor Oyunu Steam'den aldım. Atölyeden map yükleyince çoğu böyle mor oluyor. Yok mu bunun çözümü? Bu görseldeki gibi. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Vorfell dedi: Eki Görüntüle 1637302 Garry's Mod'da böyle bir durum var. Bunu nasıl çözeceğim? Genişletmek için tıkla... Normalde üstünde error yazması gerekir böyle oluyorsa. Kaplamlarda sorun var galiba haritayı sil yükle yap ya da dosya doğrula. Çözüldü: Garry's Mod desenleri mor oluyor Oyunu Steam'den aldım. Atölyeden map yükleyince çoğu böyle mor oluyor. Yok mu bunun çözümü? Bu görseldeki gibi. www.technopat.net
Unti Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 1.545 Çözümler 7 18 Ocak 2023 #3 Vorfell dedi: Eki Görüntüle 1637302 Garry's Mod'da böyle bir durum var. Bunu nasıl çözeceğim? Genişletmek için tıkla... Korsan mı acaba Steam'den ise dosya bütünlüğünü doğrular mısınız? Artı 0 Eksi
Vorfell dedi: Eki Görüntüle 1637302 Garry's Mod'da böyle bir durum var. Bunu nasıl çözeceğim? Genişletmek için tıkla... Korsan mı acaba Steam'den ise dosya bütünlüğünü doğrular mısınız?
KS KS Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #4 Oyun orjinal. Dosya doğruladım sorun yok. Artı 0 Eksi
P postrog Femtopat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #5 Hesabınızda CS: S var mı GMOD bayağı bir CS Source eklentisi kullanıyor o olmadan serverların çoğu hatta neredeyse hepsi mor texture olarak başlıyor. Artı 0 Eksi
Hesabınızda CS: S var mı GMOD bayağı bir CS Source eklentisi kullanıyor o olmadan serverların çoğu hatta neredeyse hepsi mor texture olarak başlıyor.
KS KS Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #6 postrog dedi: Hesabınızda CS: S var mı GMOD bayağı bir CS Source eklentisi kullanıyor o olmadan serverların çoğu hatta neredeyse hepsi mor texture olarak başlıyor. Genişletmek için tıkla... CS: S yok. Onu almam mı lazım? Artı 0 Eksi
postrog dedi: Hesabınızda CS: S var mı GMOD bayağı bir CS Source eklentisi kullanıyor o olmadan serverların çoğu hatta neredeyse hepsi mor texture olarak başlıyor. Genişletmek için tıkla... CS: S yok. Onu almam mı lazım?
raidExodus Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 4.931 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer Kocaeli, Derince Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS TUF Gaming RTX 3060 OC Edition CPU: Intel Core i5-12400F RAM: Kingston Fury Beast RGB 2x8 GB CL16 3200MHz Anakart: MSI H610M Bomber PSU: ASUS TUF Gaming 650B 650W Depolama: 500 GB XPG Spectrix S20G, 2 TB Seagate SKYHAWK Surveillance 5900 RPM Kasa: ASUS TUF Gaming GT301 Göz göre göre kazıklanarak 27 bin civarı ödedim. Siz siz olun bu dönemde sistem toplamayın. Cinsiyet Diğer 18 Ocak 2023 #7 Vorfell dedi: CS: S yok. Onu almam mı lazım? Genişletmek için tıkla... Hocam CS:S indirilmiş olması gerekiyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Vorfell dedi: CS: S yok. Onu almam mı lazım? Genişletmek için tıkla... Hocam CS:S indirilmiş olması gerekiyor diye biliyorum.
P postrog Femtopat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #8 Para verebilecekseniz almanız daha doğru olur ama content dosyalarına internette biraz araştırma yaparak ulaşıp dosyalara atabilirsiniz ben satın aldım. Vorfell dedi: CS: S yok. Onu almam mı lazım? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Para verebilecekseniz almanız daha doğru olur ama content dosyalarına internette biraz araştırma yaparak ulaşıp dosyalara atabilirsiniz ben satın aldım. Vorfell dedi: CS: S yok. Onu almam mı lazım? Genişletmek için tıkla...