A Atakan Sezgin Hectopat Katılım 6 Kasım 2014 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2014 #1 Merhaba arkadaşlar garry's mod konusunda cahilim aydınlatırsanız sevinirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu linkteki gibi zombie survival tarzı şeyi nasıl oynarım bir sürü eklenti indirdim ama yapamadım bir türlü bilen birisi varsa aydınlatırsa sevinirim.
Merhaba arkadaşlar garry's mod konusunda cahilim aydınlatırsanız sevinirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu linkteki gibi zombie survival tarzı şeyi nasıl oynarım bir sürü eklenti indirdim ama yapamadım bir türlü bilen birisi varsa aydınlatırsa sevinirim.
ZzZIsiMsiZzZ Picopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 100 Çözümler 2 23 Haziran 2022 #2 Garry's mod oyunun dosyalarina yukleyin modu ve tekrar oyuna girin. Tum dosyalarina indirdiginiz modu ekleyin yani kopyalayip yapistirin.
Garry's mod oyunun dosyalarina yukleyin modu ve tekrar oyuna girin. Tum dosyalarina indirdiginiz modu ekleyin yani kopyalayip yapistirin.