Garson olarak çalışmaya korkuyorum

Berat kartal

Hectopat
Daha fazla  
Garson olarak işe başlayacağım. Yaşım küçük. Yapmak istiyorum PC alacağım ancak sanki yapamayacağım bardakları düşürürsem ne olur yanlış bir şey yaparım diye korkuyorum. Sizce nasıl aşarım bunu?

Ev de alıştırma yapın. Çay bardaklarını koyun tepsilere alın taşıyın oradan oraya götürün. Kendinizi alıştırın.

Daha önceden çalışmışlığım var bardak falan kırınca bir şey demiyolardı gidin çalışın 1 2 haftaya da açılırsınız zaten korkulcak bir şey yok.

Reis 4 yıllık garsonluk deneyimimde şunu fark ettim oraya gelenler en fazla 10 kere gelir 20 kere gelir seni hatırlamıyorlar bile üstüne bir şey düşürsen bile unutuluyor cok fazla takmaman rahat olman çalışmaktan utanmaman sana tavsiyem bu şekilde düşünürsen umurunda olmuyor.

Ev de alıştırma yapın. Çay bardaklarını koyun tepsilere alın taşıyın oradan oraya götürün. Kendinizi alıştırın.
bizim evde kullandıklarımızla ordakiler ayrı ordakilir yapışıyo düşmüyor bunlarda direk kayıyor

Korkmana gerek yok bence ama sen yine de dikkat et, bardakları vs kırarsan evine hacze kadar mahkemelik durumlara kadar gelebilir belki olay. Umarım başına kötü bir şey gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…