Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #11 Hiimhere dedi: Az önce ayrılacağımı söyledim akşamı bitirip çalıştığım gün parasını alıp gideceğim. Genişletmek için tıkla... Neden diye sordumu ?
Hiimhere dedi: Az önce ayrılacağımı söyledim akşamı bitirip çalıştığım gün parasını alıp gideceğim. Genişletmek için tıkla... Neden diye sordumu ?
Hiimhere Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 191 3 Ağustos 2024 #12 Dragonsaw dedi: Neden diye sordumu ? Genişletmek için tıkla... Evet,ben de çalışma saati ve alınan ücret dengesizliği dedim hiç bir şey diyemedi tamam dedi ücretini akşam al dedi.
Dragonsaw dedi: Neden diye sordumu ? Genişletmek için tıkla... Evet,ben de çalışma saati ve alınan ücret dengesizliği dedim hiç bir şey diyemedi tamam dedi ücretini akşam al dedi.
Synth3x Kilopat Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 794 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #13 Hiimhere dedi: Evet,ben de çalışma saati ve alınan ücret dengesizliği dedim hiç bir şey diyemedi tamam dedi ücretini akşam al dedi. Genişletmek için tıkla... En iyisini yapmışsınız hocam.
Hiimhere dedi: Evet,ben de çalışma saati ve alınan ücret dengesizliği dedim hiç bir şey diyemedi tamam dedi ücretini akşam al dedi. Genişletmek için tıkla... En iyisini yapmışsınız hocam.
Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #14 Hiimhere dedi: Evet,ben de çalışma saati ve alınan ücret dengesizliği dedim hiç bir şey diyemedi tamam dedi ücretini akşam al dedi. Genişletmek için tıkla... Umarım bu akşam verir çünkü sadece kötülük olsun diye haftaya salı veya ayın şu günü diyenler oluyor.
Hiimhere dedi: Evet,ben de çalışma saati ve alınan ücret dengesizliği dedim hiç bir şey diyemedi tamam dedi ücretini akşam al dedi. Genişletmek için tıkla... Umarım bu akşam verir çünkü sadece kötülük olsun diye haftaya salı veya ayın şu günü diyenler oluyor.
Hiimhere Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 191 3 Ağustos 2024 #15 Dragonsaw dedi: Umarım bu akşam verir çünkü sadece kötülük olsun diye haftaya salı veya ayın şu günü diyenler oluyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum akşam alırsın dedi alt tarafta ofisi var buradan alırsın dedi.
Dragonsaw dedi: Umarım bu akşam verir çünkü sadece kötülük olsun diye haftaya salı veya ayın şu günü diyenler oluyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum akşam alırsın dedi alt tarafta ofisi var buradan alırsın dedi.
Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #16 Hiimhere dedi: Bilmiyorum akşam alırsın dedi alt tarafta ofisi var buradan alırsın dedi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Hocam bir işe girerken her zaman şunları sor Çalışma saatleri - Günde kaç saat çalışılıyor - Kaç gün iznin var - Günlük molan ne kadar ve ne zaman Bunlar temel sorular yeni yere girdiğiniz zaman bunları sorun.
Hiimhere dedi: Bilmiyorum akşam alırsın dedi alt tarafta ofisi var buradan alırsın dedi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Hocam bir işe girerken her zaman şunları sor Çalışma saatleri - Günde kaç saat çalışılıyor - Kaç gün iznin var - Günlük molan ne kadar ve ne zaman Bunlar temel sorular yeni yere girdiğiniz zaman bunları sorun.
C Consil55 Picopat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 772 Çözümler 1 4 Ağustos 2024 #17 Hiimhere dedi: Bilmiyorum akşam alırsın dedi alt tarafta ofisi var buradan alırsın dedi. Genişletmek için tıkla... Aldiniz mi hocam paranizi?
Hiimhere dedi: Bilmiyorum akşam alırsın dedi alt tarafta ofisi var buradan alırsın dedi. Genişletmek için tıkla... Aldiniz mi hocam paranizi?
Hiimhere Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 191 4 Ağustos 2024 #18 Consil55 dedi: Aldiniz mi hocam paranizi? Genişletmek için tıkla... Evet aldım 1150 tl verdi. Bir saat erken gelmiştim bir de haftasonu olduğu için çok az fazla verdi sanırım.
Consil55 dedi: Aldiniz mi hocam paranizi? Genişletmek için tıkla... Evet aldım 1150 tl verdi. Bir saat erken gelmiştim bir de haftasonu olduğu için çok az fazla verdi sanırım.
C Consil55 Picopat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 772 Çözümler 1 4 Ağustos 2024 #19 Hiimhere dedi: Evet aldım 1150 TL verdi. Bir saat erken gelmiştim bir de hafta sonu olduğu için çok az fazla verdi sanırım. Genişletmek için tıkla... Hayirli olsun hocam bir dahakine dikkat edin bedavaya calismayin tecrube olmus oldu iyi gunler.
Hiimhere dedi: Evet aldım 1150 TL verdi. Bir saat erken gelmiştim bir de hafta sonu olduğu için çok az fazla verdi sanırım. Genişletmek için tıkla... Hayirli olsun hocam bir dahakine dikkat edin bedavaya calismayin tecrube olmus oldu iyi gunler.