Ardinyo13 Femtopat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 17 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #1 Garuda Linux kullanıyorum ve format atacağım. ISO'yu boot ettiğimde eskisinden daha basit ve mavi bir ekranla karşılaştım. Ve yükleme kısmına geçemiyorum.
Garuda Linux kullanıyorum ve format atacağım. ISO'yu boot ettiğimde eskisinden daha basit ve mavi bir ekranla karşılaştım. Ve yükleme kısmına geçemiyorum.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.046 Makaleler 19 Çözümler 226 Yer Erzincan ❄️ 28 Nisan 2025 #2 ISO dosyasını nasıl yazdırdınız? Ventoy'mu kullandınız yoksa Rufus, balenatcher gibi uygulamalar mı kullandınız? BIOS'ta CSM Support ve Secure Boot açık ise kapatıp deneyin.
ISO dosyasını nasıl yazdırdınız? Ventoy'mu kullandınız yoksa Rufus, balenatcher gibi uygulamalar mı kullandınız? BIOS'ta CSM Support ve Secure Boot açık ise kapatıp deneyin.
Ardinyo13 Femtopat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 17 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #3 Maomao dedi: ISO dosyasını nasıl yazdırdınız? Ventoy'mu kullandınız yoksa Rufus, balenatcher gibi uygulamalar mı kullandınız? BIOS'ta CSM Support ve Secure Boot açık ise kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Ventoy kullandım her zamanda işe yarar
Maomao dedi: ISO dosyasını nasıl yazdırdınız? Ventoy'mu kullandınız yoksa Rufus, balenatcher gibi uygulamalar mı kullandınız? BIOS'ta CSM Support ve Secure Boot açık ise kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Ventoy kullandım her zamanda işe yarar
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.046 Makaleler 19 Çözümler 226 Yer Erzincan ❄️ 28 Nisan 2025 #4 @Ardinyo13 ISO dosyasının SHA256 anahtarı ile tam indiğini kontrol ettiniz mi? Bulabilirseniz 1 güncelleme önceki ISO dosyası ile deneyin.
@Ardinyo13 ISO dosyasının SHA256 anahtarı ile tam indiğini kontrol ettiniz mi? Bulabilirseniz 1 güncelleme önceki ISO dosyası ile deneyin.