Garuda Linux vs Zorin OS

BTRFS için OpenSUSE de çok güzel örnek. Garuda'nın ek olarak varsayılan şekilde Zram sunması hoşuma gidiyor. Her ne kadar 2 komutluk iş olsa da bir dağıtımın bunu varsayılan olarak kullanması fazlasıyla hoş.

Ayrıca Garuda'da Waydroid için gereken modüller varsayılan olarak geliyor. Modül yüklemeyi anlayamayan yeni kullanıcılar için fazlasıyla iyi. Gerçi Zen kernel ve Xanmod Real Time kernel işini çok iyi yapıyor. Hem performanslılar hem de bu modülleri varsayılan sunuyorlar.
Hocam kararsız kaldım ama sanırsam Zorin OS kullanacağım.

Hocam benim laptop için garuda ağır mı olur? Zorin OS iyi olur mu? Dualboot ile kuracağım. Yani o kadar fazla varki beynim yoruldu.Bana yardım edin @Bayram Tempest

Son düzenleme:
Hocam kararsız kaldım ama sanırsam Zorin OS kullanacağım.

Hocam benim laptop için garuda ağır mı olur? Zorin OS iyi olur mu? Dualboot ile kuracağım. Yani o kadar fazla varki beynim yoruldu.Bana yardım edin @Bayram Tempest
Garuda deneme için güzel olur, kullanım için değil. Zorin OS kurup kullanmanız daha mantıklı.

Ortalama 1 GB ram mi kullanır?
Zorin OS evet. Ortalama 1 GB RAM kullanır. Garuda ise 2-3 GB arası RAM kullanır.

İstedğim zaman programlarım aynen kalması şartıyla başka bir dağıtıma geçebilir miyim?
Portable şekilde yani Flatpak paketleriyle kuruyorsanız hayır. Dağıtım değiştirirken Root dizininiz silinir.

Zorin OS evet. Ortalama 1 GB RAM kullanır. Garuda ise 2-3 GB arası RAM kullanır.

Portable şekilde yani flatpak paketleriyle kuruyorsanız hayır. Dağıtım değiştirirken root dizininiz silinir.

Hocam Garuda mı önerirsiniz yoksa Zorin OS mu? Arayüzü Zorin OS çok hoş. Umarım arayüzü siyah yapabiliyorumdur. Başka dağıtım önerir misiniz?

Hocam Garuda mı önerirsiniz yoksa Zorin OS mu? Arayüzü Zorin OS çok hoş. Umarım arayüzü siyah yapabiliyorumdur. Başka dağıtım önerir misiniz?
Zorin OS derim. Karanlık mod bulunuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı