Garuda Linux Windows 10 veya 11 nasıl geri dönülür?

855250

Picopat
Şu an Linux dağıtımım Garuda Linux öylesine geçtim bir sorunum yok fakat Windows geri dönmem gerek. USB'de Ventoy kurulu Windows 11 ISO dosyasını içine attım. Bundan sonra ne yapmam gerekli?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an Linux dağıtımım Garuda Linux öylesine geçtim bir sorunum yok fakat Windows geri dönmem gerek. USB'de Ventoy kurulu Windows 11 ISO dosyasını içine attım. Bundan sonra ne yapmam gerekli?
USB'den boot etmeniz yeter.

Onu denediğimde siyah bir ekran geliyor ve bir şeyler yazıyor.

Olmuyor.
Anladığım kadarıyla Boot BCD hatası tarzı bir hata ekranı ile karşılaşıyorsunuz.

Windows 11 ISO'su sağlam mı?

Ventoy arayüzünün gelmesi gerek, ne yazdığını atar mısınız?

Ventoy arayüzü geliyor ama oradan Windows ISO dosyasını seçip boot in normal mode deyince dediğim siyah ekran geliyor

Anladığım kadarıyla boot bcd hatası tarzı bir hata ekranı ile karşılaşıyorsunuz.

Windows 11 ISO'su sağlam mı?

Daha dün indirmiştim sorun olduğunu sanmıyorum.

Ventoy arayüzü geliyor ama oradan Windows ISO dosyasını seçip boot in normal mode deyince dediğim siyah ekran geliyor
Çalışmayabilir ama mağazası var ise BalenaEtcher yada Farklı bir ISO yazdırıcı ile yazdırmayı deneyin.

Çalışmayabilir ama mağazası var ise balenaEtcher'ya da farklı bir ISO yazdırıcı ile yazdırmayı deneyin.

balenaEtcher hiç yazdırmıyor yazdırırken bir uyarı veriyor ve hatalı yazıyor olsa gerek çünkü yazdırmıyor en son USB'ye Garuda Linux atmıştım ona geri atıyor.

@xmatugfg @SerdarT35 bu sefer denediğimde Windows 11 kurulum ekranı geliyor 64 Bit seçeniğine basıyorum ilerle diyorum disk kontrol ediliyor dedikten sonra yine o siyah ekran geliyor.

balenaEtcher hiç yazdırmıyor yazdırırken bir uyarı veriyor ve hatalı yazıyor olsa gerek çünkü yazdırmıyor en son USB'ye Garuda Linux atmıştım ona geri atıyor.

@xmatugfg @SerdarT35 bu sefer denediğimde Windows 11 kurulum ekranı geliyor 64 Bit seçeniğine basıyorum ilerle diyorum disk kontrol ediliyor dedikten sonra yine o siyah ekran geliyor.
Kurulum ekranında Eski görünüme dönme adlı bir seçenek var mı?
Varsa Onu deneyin.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı