8 855250 Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 294 Çözümler 4 4 Aralık 2024 #1 Şu an Linux dağıtımım Garuda Linux öylesine geçtim bir sorunum yok fakat Windows geri dönmem gerek. USB'de Ventoy kurulu Windows 11 ISO dosyasını içine attım. Bundan sonra ne yapmam gerekli? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2024
Şu an Linux dağıtımım Garuda Linux öylesine geçtim bir sorunum yok fakat Windows geri dönmem gerek. USB'de Ventoy kurulu Windows 11 ISO dosyasını içine attım. Bundan sonra ne yapmam gerekli?
KS KS 8 855250 Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 294 Çözümler 4 4 Aralık 2024 #31 Maomao dedi: @855250 işlem bitince yeniden yazı yazdığımız kısım gelecek, şu anda yazdırıyor. Genişletmek için tıkla... İşlem bitti daha bir şey yapmam gerekli mi yoksa USB'den başlatayım mı? Artı 0 Eksi
Maomao dedi: @855250 işlem bitince yeniden yazı yazdığımız kısım gelecek, şu anda yazdırıyor. Genişletmek için tıkla... İşlem bitti daha bir şey yapmam gerekli mi yoksa USB'den başlatayım mı?
Maomao Kilopat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4.984 Makaleler 18 Çözümler 221 Yer Erzincan ❄️ 4 Aralık 2024 #32 Boot etmeyi deneyin hocam, umarım çözebilmişizdir sorunu. Artı 0 Eksi
KS KS 8 855250 Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 294 Çözümler 4 4 Aralık 2024 #33 Maomao dedi: Boot etmeyi deneyin hocam, umarım çözebilmişizdir sorunu. Genişletmek için tıkla... Deneyip yazacağım umarım çözülmüştür. @Maomao olmadı boot bcd hatası verdi bir ekran çıktı bir şeyler yazıyordu olmuyor herhalde artık Linux'tan devam. Artı 0 Eksi
Maomao dedi: Boot etmeyi deneyin hocam, umarım çözebilmişizdir sorunu. Genişletmek için tıkla... Deneyip yazacağım umarım çözülmüştür. @Maomao olmadı boot bcd hatası verdi bir ekran çıktı bir şeyler yazıyordu olmuyor herhalde artık Linux'tan devam.
Maomao Kilopat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4.984 Makaleler 18 Çözümler 221 Yer Erzincan ❄️ 4 Aralık 2024 #34 Size önceden verdiğim linkten ISO'yu indirip denersiniz eğer aklınıza yeniden takılırsa. Ventoy ile beraber. Hem Linux o kadar da kötü değildir. Artı 0 Eksi
Size önceden verdiğim linkten ISO'yu indirip denersiniz eğer aklınıza yeniden takılırsa. Ventoy ile beraber. Hem Linux o kadar da kötü değildir.
KS KS 8 855250 Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 294 Çözümler 4 4 Aralık 2024 #35 Linux'dan memnunum aslında dualboot yapabilmek için geçmek istedim neyse yarın Arch kuracağım Garuda sarmadı. Maomao dedi: Size önceden verdiğim linkten ISO'yu indirip denersiniz eğer aklınıza yeniden takılırsa. Ventoy ile beraber. Hem Linux o kadar da kötü değildir. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Linux'dan memnunum aslında dualboot yapabilmek için geçmek istedim neyse yarın Arch kuracağım Garuda sarmadı. Maomao dedi: Size önceden verdiğim linkten ISO'yu indirip denersiniz eğer aklınıza yeniden takılırsa. Ventoy ile beraber. Hem Linux o kadar da kötü değildir. Genişletmek için tıkla...