Çözüldü Garuda Update aracı Endeavour OS'te kullanılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İLTERİSHAN

Decapat
Daha fazla  
Ben eskiden Garuda Linux kullanıyordum o sistemde iken Garuda'nın bir Update aracı vardı. Paketler normal Arch sisteminden bir hafta daha geç geliyordu -hatta bazen daha fazla- onu Endeveour OS'e kursam düzgünce çalışır mı, uyumluluk sorunu alır mıyım? Şu an güncellemeler stabil ama biraz daha stabillik istiyorum tabii.

Çözüm
Bu güncelleme programı ile değil dağıtımın deposu ile ilgili. Arch deposu yerine Garuda deposundan uygulama indirdiğin için orada 2 hafta geç geliyordu. Garuda deposunu Endeavour OS'e ekleyebilirsin ancak önermem, Endeavour OS paketlerini bozar.
Bu güncelleme programı ile değil dağıtımın deposu ile ilgili. Arch deposu yerine Garuda deposundan uygulama indirdiğin için orada 2 hafta geç geliyordu. Garuda deposunu Endeavour OS'e ekleyebilirsin ancak önermem, Endeavour OS paketlerini bozar.

Çözüm

Eyvallah beni aydınlattığın için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…