Gas station Simulator biten bir oyun mu?

Daha fazla  
Simulator oyunlarını sevmememe rağmen gas station türü çok hoşuma gitti gerek atmosfer, gerek ambiyansıyla. Başlıkta da sorduğum gibi, gas station Simulator bitebilen bir oyun mu? Yani belli bir noktaya geldiğimizde veya görevi bitirdiğimizde oyun bitiyor mu, end credits var mı? Bunu internette araştırdım, YouTube'da final bölüm diye yazanlar var ama hiçbiri beni tatmin etmedi. Oyunda çoğu şeyi yapıp bitirsek bile hâlâ yapılacak yeni görevler falan çıkıyor mu? Oyun kendisini bitirebilen bir yapım mı, yoksa biz "tamam bu hikayeyi burada sonlandıralım" dediğimiz bir yapım mı? Kısaca, sonsuza dek oynanacak oyunlar listesine girer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Simülasyon oyunlarına hakim birisi olarak Gas Station Simulator'un bir kısmını oynadım, bitirmedim. Elbette görevler bitince bir döngüye girersin, bu oyunlar böyledir. Tam olarak nasıldır bilemem ama görevler bir yerde biter ve kendin bir şeyler yapmaya çalışırsın. Örneğin duvarları daha güzel boyarsın, para kasıp interioru daha güzel hale getirirsin. Bu tarz oyunlar sonsuz olmaz ama görevler vs. bittiğinde de yapacak çok fazla ekstra bir şey bulamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…