Gas station Simulator'da ekran kartının tam kullanılması normal mi?

EkmekarasıSalam

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H
RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB
Meslek
Technopatta insanlara yardım etmek
RX6600 ekran kartım var. Gas station Simulator oynarken %99 kullanılıyordu. Bazen bir kez de %100 olmuştu diye hatırlıyorum. Sıcaklık Max 60 derecelere falan geliyordu hatırladığıma göre. Maksimum ayarlarda oynuyordum. Bazı yerlerde oyun kasılıp takılıyordu.(araba yıkarken) bir şey olur mu? Oyunu oynamadığım için sildim.

RX6600 ekran kartım var. Gas station Simulator oynarken %99 kullanılıyordu. Bazen bir kez de %100 olmuştu diye hatırlıyorum. Sıcaklık Max 60 derecelere falan geliyordu hatırladığıma göre. Maksimum ayarlarda oynuyordum. Bazı yerlerde oyun kasılıp takılıyordu.(araba yıkarken) bir şey olur mu? Oyunu oynamadığım için sildim.

Bir şey olmaz çoğu oyunda olması gerekende o zaten.

O tür oyunlar genelde optimizasyon açısından geride kalırlar, Ekran kartınızın 100% kullanılması gayet normal ve istenilen bir durumdur ve takılma gibi şeyler sisteme zarar vermez daha çok o sistemin gerekli şey için yetersiz olduğunun göstergesidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı