Gastronomi bölümüne nasıl çalışmalı?

TeknoHatimi

Decapat
Yer
Ankara
Arkadaşlar herkese tekrar merhaba. Şu an lisedeyim ve EA okuyorum -okulumda sadece sayısal, eşit ağırlık ve dil alanları var.- normalde pdr okumak istiyordum ama son yıllarda mutfakta başarılı olduğumu düşünüyorum ve yemek yapmayı seviyorum bu yüzden gastronomi okumak istiyorum. Bölüm sözel ama ben başarabileceğime inanıyorum. Sizce EA'da iken üniversiteye ve gastronomi bölümüne nasıl çalışmalıyım? Yoksa okulumu değişip sözele mi geçmeliyim? Okuyan veya konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirler mi? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Sözel son 3-4 ayda bile yapılabilecek bir bölüm. Ben direkt açık liseye geçmeni öneriyorum, evde adam akıllı çalışma programıyla rahat derece yaparsın.

Sözel son 3-4 ayda bile yapılabilecek bir bölüm. Ben direkt açık liseye geçmeni öneriyorum, evde adamakıllı çalışma programıyla rahat derece yaparsın.

Ciddi misin kanka kaç aydır çalışıyorum hala istediğim netlere ulaşamadım. 2 senelik bir bölümden mi bahsediyorsun?

@Wörp, hayır. 4 senelik bölümden bahsediyorum, sözelin ciddi bir zorluğu yok. Bir de TYT'niz iyiyse derecede yapmanız mümkün. Siz yanlış çalışıyor olabilirsiniz.

@Wörp, hayır. 4 senelik bölümden bahsediyorum, sözelin ciddi bir zorluğu yok. Bir de TYT'niz iyiyse derecede yapmanız mümkün. Siz yanlış çalışıyor olabilirsiniz.

Nasıl bir program yapmalıyım bana yön gösterebilir misin?

@Wörp, tabii ki. Konu açın, beni etiketleyin. Yardımcı olurum.

Sözel son 3-4 ayda bile yapılabilecek bir bölüm. Ben direkt açık liseye geçmeni öneriyorum, evde adam akıllı çalışma programıyla rahat derece yaparsın.
Hocam halledilir de ilk 100 falan yapılabilir mi? AYT'de 70 net üstü yaparsak TYT 80 ya da 90 unuttum. O arada yaparsak 80 OBP ile derece yapılabiliyor ama sözelde 70 AYT hatta fullemek ne kadar mümkün fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…