Gastronomi vs Veri Bilimi

weezer

Centipat
Merhaba arkadaşlar bu sene hacı bayram veli üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünü kazandım ancak bu mesleğin zorluğu ve ağır çalışma şartları gözümü korkutmaya başladı ilk başta yüksek lisansı gıda mühendisliği alanından mı yapsam diyordum galiba olmuyormuş ondan sonra gastronomi okurken TYT sınavına tekrar girip gıda teknolojisi okuyup DGS ile geçiş yapsammı diye düşündüm ama 2 lisans aynı anda okunmuyormuş galiba en sonda gastronomi okurken ön lisans olarak büyük veri analistliğimi okusam diye düşünündüm neden bunu düşündüm anlatayım eğer bu gastronomi bana çok ağır gelirse veri analizliği yaparım diye şu an kafam çok karıştı biraz da sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var yardımcı olan veya olmayan herkese teşekkürler🙏.

galiba cevap gelmeyecek :(

Son düzenleme:
Merhaba @weezer. Öncelikle Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü hayırlı olsun. Örgün Öğretim 4 yıllık bölüm ile Örgün Öğretim 2 yıllık bölüm aynı anda okunabiliyor ama dersler ile sınavların çakışma riski yüksek görünüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı