gate.io borsasından 2FA nasıl kapatılır?

Makaleler
21
Merhaba, gate.io borsasındaki hesabım 2FA ile korunuyordu ancak telefonumu sıfırlamak zorunda kaldım ve 2FA kodunu almayı unuttum. Borsaya giriş yapamıyorum, nasıl kaldırabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gate.io'nun sitesinden alınmıştır.

"Telefonunuzu kaybettiğiniz veya Google/Gate kimlik doğrulama kodunu alamadığınız için Authenticator'ı kaldırdığınız durumlarda, Gate.io kullanıcı adınızı (veya kimliğinizi), e-posta adresinizi, yasal adınızı, kayıtlı olduğunuz şehri sağlamanız gerekir. , ticaret yaptığınız para birimlerinin adları, kimliğinizi tutarken çekilmiş bir fotoğrafınız ve Gate.io kullanıcı adınızı içeren bir kağıt parçası (kağıt notta ayrıca yaşadığınız sorunun bir açıklaması, hesabınıza bağlı telefon numarası, ve bu kağıt notun yazıldığı zaman). Gate.io web sitesinde bir bilet gönderebilir veya yukarıda belirtilen bilgi ve materyalleri içeren bir e-postayı support@mail.gate.io adresine gönderebilirsiniz."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…