gate.io nasıl kullanılır?

Daha fazla  
Merhaba,

Bugün kendime gate.io hesabı oluşturdum (global uygulamadan). Fakat kimlik doğrulamasını yaptıktan sonra para yüklemek isterken Gate TR uygulamasını kullanmam gerektiğini söylüyor. Şu an ise aynı e-posta ile Gate TR uygulamasına kayıt olmaya çalıştığımda zaten bir hesabımın olduğunu söylüyor. Aynı hesap bilgileriyle (gate.io'da kullandığım e-posta ve şifre) giriş yapmak istediğimde ise böyle bir hesap olmadığını söylüyor.

Bu işin içinden nasıl çıkabilirim? (Kimlik doğrulamasını gate.io üzerinden yaptım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Gate.TR’ye kayıtlı görünüyor ama giriş yapamıyorsanız:

Gate.TR giriş ekranından “şifremi unuttum” diyerek sıfırlama deneyin.
Sistemde e-posta tanımlıysa, sıfırlama maili gelir.

Bu işe yararsa, giriş yapıp Gate.TR üzerinden para yatırabilirsiniz.

maalesef deneyince e posta geçersiz diyor
fakat aynı e posta kayıt olmaya çalışırken zaten hesabınız var dediği e posta

Gate.io ve Gate.TR birbirinden tamamen bağımsız sistemler olduğu için, global'de kullandığın e-posta Gate.TR tarafında yarım kalmış ya da pasif bir kayıt olarak görünüyorsa bu tarz çakışmalar yaşanabiliyor.

En sağlıklısı:
Gate.TR destek ekibine mail atarak e-postanın durumu hakkında bilgi istemek.

support.tr@gate.io adresine şu şekilde yazabilirsin:

Gate.io global hesabımla aynı e-posta adresini Gate.TR'de de kullanmak istiyorum ancak sistem “hesabınız var” diyor, fakat giriş yapamıyorum ve şifre sıfırlama da işe yaramıyor.
Lütfen bu e-postayla Gate.TR sisteminde aktif bir hesap olup olmadığını kontrol edebilir misiniz?

Teşekkürler.

Ben de böyle bir sorun yaşamıştım. Arkadaşın dediği gibi çözdüm. Ayrı hesaplar da olsa TR'de sıkıntı yaratabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…