İnternette arattığımda GK61'in hem LC hem Gateron Switch'li hali mevcut, elimdeki klavyede de LC Switch'ler var. Reddit'de görünüş dışında yani etrafındaki küçük çizgi dışında Switch'lerin birebir aynı olduğu ve LC Switch'lerin F/P anlamında çok iyi olduğu söyleniyor, bu iki marka Switch'in arasındaki farklar nelerdir?
Hocam, Reddit'de LC Switch'lerden oldukça memnun olan insanlar var, çoğunluğu Silver ve Black kullanıcısı, tam olarak Switch'in bir yerde bir bilgisini bulamadım ama bende de var düzgün çalışıyor ve gayet sağlam gibi duruyorlar, ama sizin kadar bilgili miyim bu konuda bilmiyorum, sadece memnun olduğumu söyleyebilirim.
Hocam, Reddit'de LC Switch'lerden oldukça memnun olan insanlar var, çoğunluğı Silver ve Black kullanıcısı, tam olarak Switch'in bir yerde bir bilgisini bulamadım ama bende de var düzgün çalışıyor ve gayet sağlam gibi duruyorlar, ama sizin kadar bilgili miyim bu konuda bilmiyorum, sadece memnun olduğumu söyleyebilirim.
Gateron Switch dünyasının en iyisi galiba, para olsada alsak diyorumda adamlarda 90 dolarlık klavye burda 700'ün altında değil, hatta 1000'den fazla çoğunluğu, ekonomi .
Gateron Switch dünyasının en iyisi galiba, para olsada alsak diyorumda adamlarda 90 dolarlık klavye burda 700'ün altında değil, hatta 1000'den fazla çoğunluğu, ekonomi .