oguzvusi Centipat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #1 Merhaba ben ASUS ROG azoth kullanıyorum. Bu switchlerden almak istiyorum. Marka olaraka nasıldır? Değiştirmeme değer mi sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2024
Merhaba ben ASUS ROG azoth kullanıyorum. Bu switchlerden almak istiyorum. Marka olaraka nasıldır? Değiştirmeme değer mi sizce?
C CvtOnr1905 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #2 oguzvusi dedi: Merhaba ben ASUS ROG Azoth kullanıyorum. Bu switchlerden almak istiyorum. Marka olaraka nasıldır? Değiştirmeme değer mi sizce? Genişletmek için tıkla... Fiyatı biraz pahalı ama piyasadaki en iyi sese sahip clicky switchtir kendisi fiyatı sorun yaratmazsa kesinlikle alınabilir.
oguzvusi dedi: Merhaba ben ASUS ROG Azoth kullanıyorum. Bu switchlerden almak istiyorum. Marka olaraka nasıldır? Değiştirmeme değer mi sizce? Genişletmek için tıkla... Fiyatı biraz pahalı ama piyasadaki en iyi sese sahip clicky switchtir kendisi fiyatı sorun yaratmazsa kesinlikle alınabilir.