GattMoo Crave 68 alınır mı?

KNT1

Decapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar, üstteki klavye alınır mı? Kara cuma indirimleri falan var. Acil cevap verirseniz çok sevinirim. Önerilere açığım.

Alınır. O fiyata alabileceğin en mantıklı hyle klavye bu.
Hocam Akko olsun Attack Shark olsun Madlion olsun yada Wraith olsun sence daha mantıklı olan yine bu olur değil mi şuan 1k gibi bir indirim var

Hocam Akko olsun Attack Shark olsun Madlion olsun yada Wraith olsun sence daha mantıklı olan yine bu olur değil mi şuan 1k gibi bir indirim var
Alüminyum Kasa + Rapid Trigger veren başka cihaz bulamazsın.
O yüzden sağa sola bakıp kafanı karıştırma, GattMoo'yu yapıştır geç.

Anladım hocam bugün alıyorum herhangi bir kronik sorunu yok değil mi birde switchleri kaliteli mi?
Ayrıca hocam kafanızı karıştırmayın dediniz ama yinede sormak istedim Madlight 60HE ve Scyrox Xpunk ile kıyaslarsak nederseniz

Hocam birde Akko ACE68 Süper diye bir model buldum şuan Wootingden falan iyi diyorlar?

Hocam kusura bakmayın tekrardan yazıyorum detaylı bir araştırmadan sonra Mchose Ace 68 Air ile bu model arasında kaldım sizin tercihiniz ne olur ayrıca bu modelin Switchleri kaliteli gibi gelmedi bana ama?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…