*ooofff uffff* Hectopat Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 507 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2018 #1 Sorum şu: Gaz mı Lada mı?
Unlucky Batur Megapat Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkolog 16 Temmuz 2018 #2 İkisi de rus aracıdır. GAZ bana daha iyi gibi geliyor. Artı 0 Eksi
KS KS *ooofff uffff* Hectopat Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 507 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2018 #3 Unlucky Batur dedi: İkisi de rus aracıdır. GAZ bana daha iyi gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Peki Lada Vaz mı almak daha mantıklı Gaz Volga almak mı? Artı 0 Eksi
Unlucky Batur dedi: İkisi de rus aracıdır. GAZ bana daha iyi gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Peki Lada Vaz mı almak daha mantıklı Gaz Volga almak mı?
Unlucky Batur Megapat Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkolog 17 Temmuz 2018 #4 Avrupa , Amerika veya Orta Doğu'da yaşamıyorsanız, Lada Vaz çünkü benzin olarak daha az yaktığı için. Malum Fuel Oil'e zam yapıldı. Bugün'ün gecesinde 17 kuruş zam geldi Artı 0 Eksi
Avrupa , Amerika veya Orta Doğu'da yaşamıyorsanız, Lada Vaz çünkü benzin olarak daha az yaktığı için. Malum Fuel Oil'e zam yapıldı. Bugün'ün gecesinde 17 kuruş zam geldi