DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Şubat 2022 #1 Rap dünyasında hatrı sayılabilen isimlerden bana göre. En sevdiğim şarkısı ise: Bırak öyle kalsın (resmi lisansı yok). Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rap dünyasında hatrı sayılabilen isimlerden bana göre. En sevdiğim şarkısı ise: Bırak öyle kalsın (resmi lisansı yok). Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.033 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #2 Hayır. Ben Sagopa severim.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Şubat 2022 #3 Rexie dedi: Hayır. Ben Sagopa severim. Genişletmek için tıkla... Onun yeri ayrı zaten...
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.339 Makaleler 4 Çözümler 39 27 Şubat 2022 #4 Sadece 1-2 parçasını beğenerek dinliyorum. Özellikle "Unutulacak Dünler" hoşuma gidiyor.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Şubat 2022 #5 Evil Belief dedi: Sadece 1-2 parçasını beğenerek dinliyorum. Özellikle "Unutulacak Dünler" hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla... Hiza albümü genel olarak güzel, bahsettiğiniz parça o albüme ait.
Evil Belief dedi: Sadece 1-2 parçasını beğenerek dinliyorum. Özellikle "Unutulacak Dünler" hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla... Hiza albümü genel olarak güzel, bahsettiğiniz parça o albüme ait.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 27 Şubat 2022 #6 Eski şarkılarından birkaç tanesi güzeldi.
anılDLL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.322 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Temmuz 2022 #7 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 2010'dan beri dinlerim ağabeyi. Sonuna kadar popüler kültüre inat olsun!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 2010'dan beri dinlerim ağabeyi. Sonuna kadar popüler kültüre inat olsun!
Shadow Ace Hectopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 587 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #8 Gazapizm sokaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gazapizm sokaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 22 Temmuz 2022 #9 O kim la?
4 495477 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 3.522 Makaleler 2 Çözümler 13 22 Temmuz 2022 #10 DarKSaGaa dedi: Rap dünyasında hatrı sayılabilen isimlerden bana göre. En sevdiğim şarkısı ise: Bırak öyle kalsın (resmi lisansı yok). Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bazı şarkıları hoşuma gitse de çoğu konu da fikirlerini doğru bulmadığım bir insan, yine de iyi rapçi.
DarKSaGaa dedi: Rap dünyasında hatrı sayılabilen isimlerden bana göre. En sevdiğim şarkısı ise: Bırak öyle kalsın (resmi lisansı yok). Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bazı şarkıları hoşuma gitse de çoğu konu da fikirlerini doğru bulmadığım bir insan, yine de iyi rapçi.