Bana göre Ankara'da ODTÜ'den sonra gazi geliyor(dev. Mühendislikleri arasından). Özellikle mühendislik fakültesinde kaynaklar yeterli. Diğer üniversitelere kıyasla merkezde ulaşım çok kolay. Bölüm başkanları ve rektör bey ile iletişime geçmek kolay. Öğrenci odaklılar. İngilizce eğitimi ODTÜ'nün gerisinde de olsa yine de yeterli. Öğrenci kalitesi yüksek (özellikle ahbvü bölümesinden sonra kalite artmış )
Savunma sanayii tercih etmeyenler de oluyor. Özel firmalara gidenler de fazla. Savunma sanayiye(ASELSAN, HAVELSAN, ROKETSAN vs) katılmak diğer üniversitelere göre çok daha kolay sadece.
Öğretim üyeleri çoğunluğu kaliteli hocalar(az bir kısmı biraz değişik hocalar :/)gidip konuşabilirsin. Eğer sen adım atarsan onlar da sana adım atar. Yani ete kemiğe karışmazsan hoca da üstüne fazla düşmez.
Kampüs yok öncelikle yani bahçe falan beklemeyin. Klasik devlet lisesi bahçesinden hallice. Kocaman bir bina var sadece( içinde ilk haftalarda kaybolduğum).daha önce de bahsettiğim gibi merkezde olduğu için çok dert olmuyor kızılaya yürüyerek gidilebiliyor.
Bilgisayardan çok arkadaşım yok ama eeeden çok yakın arkadaşlarım var ve bölümden memnunlar.