Gazi İngilizce tıp mı Ankara Türkçe tıp mı?

oguzhan kozan

Hectopat
Daha fazla  
İngilizcede anlama konusunda çok sıkıntı yaşamıyorum (ileri düzey olmadıkça) sıkıntım daha çok cümle kurmakta. İngilizce tıp seçersem hazırlık okurum. 1 yılın gitmesi çok büyük bir problem değil. İngilizce tavsiye ederseniz hazırlık ve önümüzdeki bir buçuk ay için ne tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gazi türkçe tıp öğrencisiyim. Eğer sıralaman yetiyorsa kesinlikle Ankara üniversitesi tercih etmeni öneriyorum. Ama illa ing veya gazi istiyorum diyorsan ingilizce konusunda sıkıntı çekmezsin. İngilizcedeki arkadaşlarımın bir kısmı neredeyse ingilizce bilmeden okuyabiliyor. Ama gazi tıp gerçekten öğrencileri haddinden fazla zorlayan hatta öğrencisini önemsemeyen tam tersi zararına iş yapan bi fakülte. Geçmişini bilmem ama 3 yılda gördüğüm şey bu. Bu sene sınıfımın yarısından fazlası büte kaldı. Hatta yarısı sınıf tekrarı yapacak. Merak ediyorsan eğer iki üniversite için de bilgi verebilirim

Gazi de son durumlar nasıl. Özellikle intörnlük döneminde tus çalışma olanağı var mı? Bize de iyi bir sıralama geldi. Omü ile gazi arasında kaldık. Ama ikisine de iyi diyen az. Zor ozr zor diyorlar. Omü yakın yaşadığımız yere ve yakınlığı bizi cezbediyor. Evlat özledikçe çıkar gelirim diyor. Gazi bir tık kolay olsaydı hiç düşünmez yazardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…