Bu sene 5141 sıralama yaptım ve Gazi Türkçe tıp ucundan kaçabilir çünkü sıralaması yükseliyor gibi. Ben de Gazi İngilizce tıp mı yoksa Ankara Yıldırım Beyazıt tıp mı arasında kaldım. Gazinin kalitesinden ödün vermek istemiyorum ama İngilizce olması da beni korkutuyor, sizce ne yapmalıyım?
Eğer dil sorunun varsa Gazi tıp kesinlikle yazma. Ama ben olsam paralelde iyi bir kursa gidip açığı kapatmak adına çalışırdım eğer bu konuda zayıfsan. Ama hatırlatmakta da fayda var tıp zaten zor bir de İngilizce eklenince daha da zor gelebilir.
Eğer dil sorunun varsa gazi tıp kesinlikle yazma. Ama ben olsam paralelde iyi bir kursa gidip açığı kapatmak adına çalışırdım eğer bu konuda zayıfsan. Ama hatırlatmakta da fayda var tıp zaten zor bir de İngilizce eklenince daha da zor gelebilir.
Dil bakımından aşırı bir sorunum yok zaten hazırlık da okuyup tamamen halletmeyi düşünüyorum ama dediğin gibi İngilizce aşırı zorlar mı tıp zaten zorken bilemedim.
Bir araştır bakalım tavsiye eden 1 kişi bile çıkmaz. Gata yı seçmen daha mantıklı. Aybü Konya'da ya da Kayseri'de olsaydı 20k ile ancak alırdı. Sırf Ankara'da diye o sıralamada. Ayrıca Ankara'da Ankara ve Hacettepe dışında iyi denilen pek yok. Gazide öğrencilerin pekmezini akıtıyorlarmış. 3. sınıftaydı sanki, sınıfın yarısı büte kalmış, kalanlarında yarısı kesin sene tekrarı deniyor 2024'ten için. Aslında bize direk geliyor gazi Türkçe ama sırf bu sebepten oğlum istemiyor. Neymiş kaliteli öğrenci yetiştiriyorlarmış. Sanki çapa Cerrahpaşa kötü mü yetiştiriyor onlar hiç sıkmıyor.