Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.615 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar dershanem bitti yazın boşta kalmak istemiyorum, hangi kursa gidebilirim? Gaziantep'te yaşıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2024
Arkadaşlar dershanem bitti yazın boşta kalmak istemiyorum, hangi kursa gidebilirim? Gaziantep'te yaşıyorum.
H halilserkan Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.206 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #2 Gasmek kurslarına başvurabilirsin kayıtlar açık mı kapalı mı bilmiyorum bi görüş istersen
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.615 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #3 halilserkan dedi: Gasmek kurslarına başvurabilirsin kayıtlar açık mı kapalı mı bilmiyorum bir görüş istersen. Genişletmek için tıkla... Gasmekle bugün konuştuk yaz tatilide 18 yaş üstünü almıyorlar dedi 20 yaşındayım.
halilserkan dedi: Gasmek kurslarına başvurabilirsin kayıtlar açık mı kapalı mı bilmiyorum bir görüş istersen. Genişletmek için tıkla... Gasmekle bugün konuştuk yaz tatilide 18 yaş üstünü almıyorlar dedi 20 yaşındayım.
H halilserkan Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.206 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #4 Harici olarak bir bilgim yok maalesef bende başka şehirden gelip kursa gidecektim olmadı kontenjanlar dolmuştu
Harici olarak bir bilgim yok maalesef bende başka şehirden gelip kursa gidecektim olmadı kontenjanlar dolmuştu
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.615 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #5 halilserkan dedi: Harici olarak bir bilgim yok maalesef bende başka şehirden gelip kursa gidecektim olmadı kontenjanlar dolmuştu. Genişletmek için tıkla... Halk eğitime kaç kere başvurduk dönmediler.
halilserkan dedi: Harici olarak bir bilgim yok maalesef bende başka şehirden gelip kursa gidecektim olmadı kontenjanlar dolmuştu. Genişletmek için tıkla... Halk eğitime kaç kere başvurduk dönmediler.