ahmettahayucell Hectopat Katılım 5 Nisan 2018 Mesajlar 42 30 Ekim 2018 #1 Merhabalar canlar, Biz kış gelmeden Gaziantep'den başlayıp 5 arkadaş (erkekler) arabayla İzmir'e kadar tatil yapacağız. Uğracağımız duraklar ise şunlar: Gaziantep, Adana, Mersin, Alanya, Antalya, Kaş, Fethiye, Marmaris, Bodrum, İzmir. Bu çevrede oturan arkadaşlar bize gittiğimiz yerlerde neler önerebilir? Mesela hiç Türkiye'nin doğu tarafına hiç gitmedim. Mardin veya Diyarbakır'dan başlayalım? Önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2018
Merhabalar canlar, Biz kış gelmeden Gaziantep'den başlayıp 5 arkadaş (erkekler) arabayla İzmir'e kadar tatil yapacağız. Uğracağımız duraklar ise şunlar: Gaziantep, Adana, Mersin, Alanya, Antalya, Kaş, Fethiye, Marmaris, Bodrum, İzmir. Bu çevrede oturan arkadaşlar bize gittiğimiz yerlerde neler önerebilir? Mesela hiç Türkiye'nin doğu tarafına hiç gitmedim. Mardin veya Diyarbakır'dan başlayalım? Önerilerinizi bekliyorum.
boifromasgard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 3.026 Çözümler 11 Yer Aydın 30 Ekim 2018 #2 Yine birileri geziyor. Asosyal ve durumu olmayan forumdaşlarıma buradan selamlar. Şaka bir yana, şimdiden hayırlı yolculuklar.
Yine birileri geziyor. Asosyal ve durumu olmayan forumdaşlarıma buradan selamlar. Şaka bir yana, şimdiden hayırlı yolculuklar.
inPijamas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 3.247 Makaleler 6 Çözümler 8 Yer Tir ná Lia 30 Ekim 2018 #3 Araç geniş değilse yada 7 kişilik değilse 5 kişi çekilecek çile değil bilginize. Kelebekler Vadisini görmenizi tavsiye ederim.
Araç geniş değilse yada 7 kişilik değilse 5 kişi çekilecek çile değil bilginize. Kelebekler Vadisini görmenizi tavsiye ederim.
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 30 Ekim 2018 #4 boifromasgard dedi: Yine birileri geziyor. Asosyal ve durumu olmayan forumdaşlarıma buradan selamlar. Şaka bir yana, şimdiden hayırlı yolculuklar. Genişletmek için tıkla... Selamlar Ben asosyalim.
boifromasgard dedi: Yine birileri geziyor. Asosyal ve durumu olmayan forumdaşlarıma buradan selamlar. Şaka bir yana, şimdiden hayırlı yolculuklar. Genişletmek için tıkla... Selamlar Ben asosyalim.
N Naim ACAR Kilopat Katılım 7 Haziran 2016 Mesajlar 371 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2018 #5 Ödemiş'te ödemiş köfte, Tirede Tire köfte yemeyi unutma yeter.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.838 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 30 Ekim 2018 #6 Efes Antik Kenti, Efes Meryem Ana Kilisesi, Şirince, Çandarlı, Kemeraltı Çarşısı(Kızlarağası Hanı), Tarihi Asansör, Konak Meydanı, Kordon Boyu, Dario Moreno Sokağı, Gazi Kadınlar Sokağı, St, John Kilisesi(Selçuk), Teos Antik Kent, Eski Foça, Çeşme.
Efes Antik Kenti, Efes Meryem Ana Kilisesi, Şirince, Çandarlı, Kemeraltı Çarşısı(Kızlarağası Hanı), Tarihi Asansör, Konak Meydanı, Kordon Boyu, Dario Moreno Sokağı, Gazi Kadınlar Sokağı, St, John Kilisesi(Selçuk), Teos Antik Kent, Eski Foça, Çeşme.