Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi GigaFiber çalışması yapılacak mı?

sharp61

Centipat
Daha fazla  
İstanbul gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak mAh. 765/1 sokakta ikamet ediyorum. Bağlı olduğum mahallenin birçok noktasında TurkNet GigaFiber altyapı çalışması yaptı. Birçok sokakta aktif olarak kullanıcılar var iken yaklaşık 6 ay önce başlayan altyapı çalışmaları kapsamında sokağımızda hiçbir çalışma olmadı. Ayrıca diğer bazı sokaklardaki kutuların montajları tamamlanmamış olup gelişigüzel bir şekilde ortada bulunuyor. Her gün acaba altyapı çalışması yapılır mı diye binalara baka baka eve gidiyorum ama hiçbir gelişme de yok. Sonuç olarak mahallede yarım yamalak kalan bulunduğumuz sokakta ise hiçbir şey yapılamayan 6 aydır her gün boş boş takip ettiğimiz, vaktimizi boş yere harcadığımız bir süreç oldu.

Ziyafet Çiğköfte'de oturdum bekliyorum. Gelirsen çiğköftemi yersin.

Merhaba, planlanan bölgelerde altyapı çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Süreç tamamlandığında arkadaşlarımız sizinle iletişime geçeceklerdir

Merhaba, planlanan bölgelerde altyapı çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Süreç tamamlandığında arkadaşlarımız sizinle iletişime geçeceklerdir
siz bu cevabınızı yazalı yaklaşık 2 ay oldu. hiçbir gelişme olmadı. ne sokağımızda bir çalışma yapıldı. ne de diğer sokaklardaki işlemler tamamlanmadı. mahallenin yarısında altyapı var yarısında yok. sanki bir taşeron firma yapmış da yarım yamalak bırakıp kaçmış gibi bir durum var. lütfen bizim sokağımızda bırakın yakın zamanda 2023 yılında çalışma yapılacak mı bilgisi verebilir misiniz? ona göre başka firmalara taahhüt verelim de daha fazla zarar etmeyelim.

Merhaba, ekipler süreçleri sırası ile tamamlamaktadır.

merhaba. kasım 2023 oldu. henüz bize sıra gelmedi. sokağımızda neredeyse herkesten sitenizden başvuru yapmalarını sağladık. ancak halen bağlantımız yok. 50 metre ilerideki 765 sokak ta altyapınız var ancak 765/1 sokak ta altyapınız bulunmuyor. lütfen ekiplerinize bildirip cevap yazabilir misiniz

Merhaba, tüm talepleri sitemiz üzerinden adres paylaşarak iletebilirsiniz. Ben de ayrıca proje ekiplerine bölge için talebinizi ileteceğim.

Merhaba, tüm talepleri sitemiz üzerinden adres paylaşarak iletebilirsiniz. Ben de ayrıca proje ekiplerine bölge için talebinizi ileteceğim.
merhaba. proje ekiplerinizden bir cevap var mıdır? site üzerinden yaptığım başvurularda zaten bekleyen bir başvurunuz devam ediyor uyarısı vermektedir. 50 metre ilerimizde aktif altyapınız var iken bizim sokağımızda altyapınız olmadığı için kullanamamaktayız. lütfen proje kısmınız ile görüşüp somut bir cevap verebilir misiniz

Merhaba, ekiplerimiz plana dahil olan bölgeleri bizimle paylaşmamaktadır. Adresiniz planlamaya dahil olduğunda sorgu sayfasından bilgilendirme yapacağız.

Bir önceki mesajınızda bölge için talepte bulunacağınızı belirtmiştiiz. şimdi ise genel geçer bir cevap veriyorsunuz. ben zaten yaklaşık 1,5 yıldır bekliyorum. bulunduğum bölgenin büyük kısmında altyapınız var. hatta 50 metre ilerideki sokakta var. burada anormal bir durum var. zaten planlama olsa şimdiye kadar yapılırdı diye düşünüyorum. sizden ricamız bizim sokağımız gibi eksik kalan kısım için altyapı oluşturulması. bunun için ekiplerinize bilgi verilmesi. bir de lütfen genel bir cevap vermeyin. zaten uzun süredir beklemekteyim.

Merhaba, ekiplerimiz plana dahil olan bölgeleri bizimle paylaşmamaktadır. Adresiniz planlamaya dahil olduğunda sorgu sayfasından bilgilendirme yapacağız.
Bir önceki mesajınızda bölge için talepte bulunacağınızı belirtmiştiiz. şimdi ise genel geçer bir cevap veriyorsunuz. ben zaten yaklaşık 1,5 yıldır bekliyorum. bulunduğum bölgenin büyük kısmında altyapınız var. hatta 50 metre ilerideki sokakta var. burada anormal bir durum var. zaten planlama olsa şimdiye kadar yapılırdı diye düşünüyorum. sizden ricamız bizim sokağımız gibi eksik kalan kısım için altyapı oluşturulması. bunun için ekiplerinize bilgi verilmesi. bir de lütfen genel bir cevap vermeyin. zaten uzun süredir beklemekteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…