Brs_16 Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 437 Makaleler 4 Çözümler 1 5 Ağustos 2024 #1 Klavye'nin içini açsak temzilesek düzelir mi?
yasirbakır Centipat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 346 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #2 Brs_16 dedi: Klavye'nin içini açsak temzilesek düzelir mi? Genişletmek için tıkla... O an kurutmaya çalıştın mı? Ve bazı klavyeler bir şey olmuyor özellik var. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2024
Brs_16 dedi: Klavye'nin içini açsak temzilesek düzelir mi? Genişletmek için tıkla... O an kurutmaya çalıştın mı? Ve bazı klavyeler bir şey olmuyor özellik var.
sadece1eren Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 629 Çözümler 1 5 Ağustos 2024 #3 Brs_16 dedi: Klavye'nin içini açsak temzilesek düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Eğer kuruduysa bence biraz zor içi yapış yapış olmuştur (içine aktıysa) tuşlar falan sıkışabilir.
Brs_16 dedi: Klavye'nin içini açsak temzilesek düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Eğer kuruduysa bence biraz zor içi yapış yapış olmuştur (içine aktıysa) tuşlar falan sıkışabilir.
Ucrold Hectopat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 785 Çözümler 6 5 Ağustos 2024 #4 Brs_16 dedi: Klavye'nin içini açsak temzilesek düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Laptopsa geçmiş olsun
Brs_16 dedi: Klavye'nin içini açsak temzilesek düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Laptopsa geçmiş olsun
roxier Centipat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #5 Hocam suya dayanıklı ise bir şey olmaz ama yine de alkollü mendille temizlemen gerekir Ama kurumamış olması lazım
Hocam suya dayanıklı ise bir şey olmaz ama yine de alkollü mendille temizlemen gerekir Ama kurumamış olması lazım
erdem_1998 Zeptopat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #6 Brs_16 dedi: Klavye'nin içini açsak temzilesek düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Hangi sistemi kullanıyorsunuz masaüstü mü yoksa laptop mu kullanıyorsun? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2024
Brs_16 dedi: Klavye'nin içini açsak temzilesek düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Hangi sistemi kullanıyorsunuz masaüstü mü yoksa laptop mu kullanıyorsun?
RglarX Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 953 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #7 Brs_16 dedi: Klavye'nin içini açsak temzilesek düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam klavyenizin markası nedir? Bazı klavyeler dıştan içe kapalı oluyor bu sayede su geçirmiyorlar.
Brs_16 dedi: Klavye'nin içini açsak temzilesek düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam klavyenizin markası nedir? Bazı klavyeler dıştan içe kapalı oluyor bu sayede su geçirmiyorlar.
Ömer S Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.098 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX4070TiSuper AMD Ryzen 5 7600X ASUS PRİME B650M-A WIFI II Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #8 çok zor ya...
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 5 Ağustos 2024 #9 İzopropil alkol ile temizleyebilirsin
Brs_16 Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 437 Makaleler 4 Çözümler 1 5 Ağustos 2024 #10 221420 dedi: İzopropil alkol ile temizleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Elimden gedliğince temizlemeye çalıştım ama kurtamadım gibi yedek klavye ye geçtim şimdilik. Çok sağ ol yardım için. Ömer S dedi: Eki Görüntüle 2275126 çok zor ya... Genişletmek için tıkla... Olmadı maalesef ki kurtaramadık RglarX dedi: Hocam klavyenizin markası nedir? Bazı klavyeler dıştan içe kapalı oluyor bu sayede su geçirmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol yardım için ama kurtaramadık maalesef ki. erdem_1998 dedi: Hangi sistemi kullanıyorsunuz masaüstü mü yoksa laptop mu kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun yardım için klavye çöp oldu maalesef ki. roxier dedi: Hocam suya dayanıklı ise bir şey olmaz ama yine de alkollü mendille temizlemen gerekir. Ama kurumamış olması lazım. Genişletmek için tıkla... Klavye çöp oldu maalesef ki sağ olun yine de. yasirbakır dedi: O an kurutmaya çalıştın mı? Ve bazı klavyeler bir şey olmuyor özellik var. Genişletmek için tıkla... Yardım için sağ ol ama klavye gitti maalesef ki.
221420 dedi: İzopropil alkol ile temizleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Elimden gedliğince temizlemeye çalıştım ama kurtamadım gibi yedek klavye ye geçtim şimdilik. Çok sağ ol yardım için. Ömer S dedi: Eki Görüntüle 2275126 çok zor ya... Genişletmek için tıkla... Olmadı maalesef ki kurtaramadık RglarX dedi: Hocam klavyenizin markası nedir? Bazı klavyeler dıştan içe kapalı oluyor bu sayede su geçirmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol yardım için ama kurtaramadık maalesef ki. erdem_1998 dedi: Hangi sistemi kullanıyorsunuz masaüstü mü yoksa laptop mu kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun yardım için klavye çöp oldu maalesef ki. roxier dedi: Hocam suya dayanıklı ise bir şey olmaz ama yine de alkollü mendille temizlemen gerekir. Ama kurumamış olması lazım. Genişletmek için tıkla... Klavye çöp oldu maalesef ki sağ olun yine de. yasirbakır dedi: O an kurutmaya çalıştın mı? Ve bazı klavyeler bir şey olmuyor özellik var. Genişletmek için tıkla... Yardım için sağ ol ama klavye gitti maalesef ki.