GB-2420FF alınır mı?

Bütçe
3000-3400

Asfaloth

Decapat
Daha fazla  
Monitör
GB-2420FF
Arkadaşlar biraz foruma baktım herkes çok kötü diyor haklısınız fakat bütcemi bu kadara bile zor ulaştırdım eğer buna yakın monitör öneriniz varsa bekliyorum.

Arkadaşlar biraz foruma baktım herkes çok kötü diyor haklısınız fakat bütcemi bu kadara bile zor ulaştırdım eğer buna yakın monitör öneriniz varsa bekliyorum.

Bu paraya eğer 3060 üstü kullanmıyorsanız IPS 60-70 Hz 24 monitör almanız daha sağlıklı olacaktır. Ghosting manyağı büyük ihtimal bu monitör ondan diyorlardır.

@Ahmsef hocamın da dediği gibi IPS monitörlerde zaten glow olayı var. Ben de IPS panel kullanıyorum ama çok azıcık var, oyunlarda vs hissettirmiyor bile. Ama şöyle düşünüyorum da glowun fazla olduğu bir monitör insana kafayı yedirtir.

Hocam IPS'ler çok daha kaliteli. 1660 Ti'de 60 Hz IPS laptop kullanıyorum 4. yılına girecek 2024 başı daha yeni ölü piksel oldu ve 5 aydır falan sadece 1 tane. Monitör alacaksanız kaliteli alın hocam. Monitörlerin ömürleri de zaten 4 yıl olduğundan mavi piksel normal bence.

Hocam IPS'ler çok daha kaliteli. 1660 Ti'de 60 Hz IPS laptop kullanıyorum 4. yılına girecek 2024 başı daha yeni ölü piksel oldu ve 5 aydır falan sadece 1 tane. Monitör alacaksanız kaliteli alın hocam. Monitörlerin ömürleri de zaten 4 yıl olduğundan mavi piksel normal bence.
Hocam konuyu ilk baştan yanlış okuyup yanlış yazdığımı farkettim sonra düzelttim ama yakalamışsınız beni skfjsfksf. Ama baktım da yanlış bir yanı da yokmuş yazdığımın.
Ayrıca uzun zamandır pc parçaları ve ekipmanların piyasasıyla uğraşmıyordum. Bu ne burun kıvırdığım monitör 5k olmuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı