pasii Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 472 Çözümler 1 9 Mart 2022 #1 Arkadaşlar klavye geçmişi nasıl görebilirim? GBoard için. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2022
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 10 Mart 2022 #2 Klavye geçmişi derken, kopyalama geçmişi mi? Klavyede sol üstteki oka tıklayıp çıkan sembollerden pano (yapıştır işareti) ikonuna tıklarsanız geçmişi görebilirsiniz.
Klavye geçmişi derken, kopyalama geçmişi mi? Klavyede sol üstteki oka tıklayıp çıkan sembollerden pano (yapıştır işareti) ikonuna tıklarsanız geçmişi görebilirsiniz.
pasii Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 472 Çözümler 1 10 Mart 2022 #3 Ellie Williams dedi: Klavye geçmişi derken, kopyalama geçmişi mi? Klavyede sol üstteki oka tıklayıp çıkan sembollerden pano (yapıştır işareti) ikonuna tıklarsanız geçmişi görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır. Klavyede yazdığım şeyleri görmek istiyorum.
Ellie Williams dedi: Klavye geçmişi derken, kopyalama geçmişi mi? Klavyede sol üstteki oka tıklayıp çıkan sembollerden pano (yapıştır işareti) ikonuna tıklarsanız geçmişi görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır. Klavyede yazdığım şeyleri görmek istiyorum.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 10 Mart 2022 #4 pasii dedi: Hayır. Klavyede yazdığım şeyleri görmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Göremezsiniz. Yazdıklarınız kaydolmuyor, sadece yazdığınız kelimeleri yazım anında incelenip yapay zeka ile kullanım biçiminizi şekillendiriyor.
pasii dedi: Hayır. Klavyede yazdığım şeyleri görmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Göremezsiniz. Yazdıklarınız kaydolmuyor, sadece yazdığınız kelimeleri yazım anında incelenip yapay zeka ile kullanım biçiminizi şekillendiriyor.