Çözüldü Gboard pano gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Barış Gİder

Hectopat
Merhaba, birkaç saat önce telefonuma format attım. ben yıllardır Gboard kullanıyorum, orda bri pano simgesi var ve orayı aktif olarak kullanıyorum ama formattan sonra o pano özelliği gitti. Her yerde aradım ama bulamadım.

Eski klavyemin SS'ini atıyorum, orada işaretledim, o simge lazım bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
O default ayarlarda var. Sol üstteki ok ile üst menü açılıp kapanıyor. Çok basit belki ama başka bir şey gelmiyor aklıma.

Yok işte biliyorum. Onu aradım orada, diğer özellikler var ama o yok. Ayarlara da baktım, yok hiçbir yerde.
Gençlik, çözdüm olayı. Play Store'dan güncellemeleri denetledim. Gboard güncellemesi çıktı ve güncelledim, düzeldi.
GBoard ayarlarına bakar mısınız?

O default ayarlarda var. Sol üstteki ok ile üst menü açılıp kapanıyor. Çok basit belki ama başka bir şey gelmiyor aklıma.

Yok işte biliyorum. Onu aradım orada, diğer özellikler var ama o yok. Ayarlara da baktım, yok hiçbir yerde.
Gençlik, çözdüm olayı. Play Store'dan güncellemeleri denetledim. Gboard güncellemesi çıktı ve güncelledim, düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…