A aynadakiadam Hectopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #1 Merhaba, Gboard uygulamasında çıkartma sekmesinde varsayılan birkaç çıkartma paketi var ama bunun dışında arama kısmı ile de ulaşılabilecek çıkartmalar var. Ben de kendi çıkartmamı eklemek istiyorum nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2023
Merhaba, Gboard uygulamasında çıkartma sekmesinde varsayılan birkaç çıkartma paketi var ama bunun dışında arama kısmı ile de ulaşılabilecek çıkartmalar var. Ben de kendi çıkartmamı eklemek istiyorum nasıl yapabilirim?
SpeeQ Kilopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.700 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #2 Play Store'da bunla alakalı birkaç uygulama var. Hazır çıkartma paketleri eklenebiliyor ama kendi çıkartma paketiniz ekleniyor mu emin değilim. Artı 0 Eksi
Play Store'da bunla alakalı birkaç uygulama var. Hazır çıkartma paketleri eklenebiliyor ama kendi çıkartma paketiniz ekleniyor mu emin değilim.
KS KS A aynadakiadam Hectopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #3 SpeeQ dedi: Play Store'da bunla alakalı birkaç uygulama var. Hazır çıkartma paketleri eklenebiliyor ama kendi çıkartma paketiniz ekleniyor mu emin değilim. Genişletmek için tıkla... Evet onları biliyorum. Ama direkt gboarda eklenmiyor sanırım Artı 0 Eksi
SpeeQ dedi: Play Store'da bunla alakalı birkaç uygulama var. Hazır çıkartma paketleri eklenebiliyor ama kendi çıkartma paketiniz ekleniyor mu emin değilim. Genişletmek için tıkla... Evet onları biliyorum. Ama direkt gboarda eklenmiyor sanırım