Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 16 25 Mart 2024 #1 Merhaba. Bugün bir Huawei MatePad 11.5 aldım. Gbox uygulamasını açtım fakat yükleme başarısız oldu hatası veriyor. Nasıl düzeltebilirim?
Merhaba. Bugün bir Huawei MatePad 11.5 aldım. Gbox uygulamasını açtım fakat yükleme başarısız oldu hatası veriyor. Nasıl düzeltebilirim?
Çözüm Arıcan 25 Mart 2024 centOrPennie dedi: Onlar APK indirilebiliyor diye biliyorum. Hocam belki de yeniden başlatmak gerekiyordur. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu APKPure'dan Gbox'un biraz eski sürümünü indirerek çözdüm. Ne varsa eskilerde var.
centOrPennie dedi: Onlar APK indirilebiliyor diye biliyorum. Hocam belki de yeniden başlatmak gerekiyordur. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu APKPure'dan Gbox'un biraz eski sürümünü indirerek çözdüm. Ne varsa eskilerde var.
centOrPennie Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #2 İzinler ile ilgili olabilir mi? Artı 0 Eksi
KS KS Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 16 25 Mart 2024 #3 centOrPennie dedi: İzinler ile ilgili olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Nereden bakacağım izinlere? Artı 0 Eksi
centOrPennie dedi: İzinler ile ilgili olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Nereden bakacağım izinlere?
centOrPennie Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #4 Ayarlardan bakabilirsiniz ama bu konularda çok bilgim yok bende saçma sapan bir izin yüzünden olmuyordu hatırlamıyorum. Hocam GBOX yerine APK indirmeyi deneseniz apkpure gibi Artı 0 Eksi
Ayarlardan bakabilirsiniz ama bu konularda çok bilgim yok bende saçma sapan bir izin yüzünden olmuyordu hatırlamıyorum. Hocam GBOX yerine APK indirmeyi deneseniz apkpure gibi
KS KS Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 16 25 Mart 2024 #5 centOrPennie dedi: Ayarlardan bakabilirsiniz ama bu konularda çok bilgim yok bende saçma sapan bir izin yüzünden olmuyordu hatırlamıyorum. Hocam GBOX yerine APK indirmeyi deneseniz apkpure gibi Genişletmek için tıkla... Youtube kullanmak istiyorum. Ve google play store. Artı 0 Eksi
centOrPennie dedi: Ayarlardan bakabilirsiniz ama bu konularda çok bilgim yok bende saçma sapan bir izin yüzünden olmuyordu hatırlamıyorum. Hocam GBOX yerine APK indirmeyi deneseniz apkpure gibi Genişletmek için tıkla... Youtube kullanmak istiyorum. Ve google play store.
centOrPennie Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #6 Onlar APK indirilebiliyor diye biliyorum Hocam belki de yeniden başlatmak gerekiyordur. Artı 0 Eksi
KS KS Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 16 25 Mart 2024 #7 centOrPennie dedi: Onlar APK indirilebiliyor diye biliyorum. Hocam belki de yeniden başlatmak gerekiyordur. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu APKPure'dan Gbox'un biraz eski sürümünü indirerek çözdüm. Ne varsa eskilerde var. Artı 0 Eksi Çözüm
centOrPennie dedi: Onlar APK indirilebiliyor diye biliyorum. Hocam belki de yeniden başlatmak gerekiyordur. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu APKPure'dan Gbox'un biraz eski sürümünü indirerek çözdüm. Ne varsa eskilerde var.
centOrPennie Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #8 Tamamdır hocam iyi günler. Artı 0 Eksi