E ekrkss Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #1 Merhaba. 5 yıldır GBWhatsApp kullanıyorum. Son zamanlarda birkaç günde bir 1 saatlik ban yiyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
Merhaba. 5 yıldır GBWhatsApp kullanıyorum. Son zamanlarda birkaç günde bir 1 saatlik ban yiyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
Beroski Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.134 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Frankfurt 15 Mart 2023 #2 Farklı modlu WhatsApp kullanın.
yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.781 Çözümler 9 Yer İstanbul 15 Mart 2023 #3 ekrkss dedi: Merhaba. 5 yıldır GBWhatsApp kullanıyorum. Son zamanlarda birkaç günde bir 1 saatlik ban yiyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Güncellemesi geldiyse onu yükleyin, belki ban sorununu düzeltirler. Eğer güncelleme yoksa normal WP yükleyin.
ekrkss dedi: Merhaba. 5 yıldır GBWhatsApp kullanıyorum. Son zamanlarda birkaç günde bir 1 saatlik ban yiyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Güncellemesi geldiyse onu yükleyin, belki ban sorununu düzeltirler. Eğer güncelleme yoksa normal WP yükleyin.
Jotloki Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 805 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #4 ekrkss dedi: Merhaba. 5 yıldır gbwhatsapp kullanıyorum. Son zamanlarda birkaç günde bir 1 saatlik ban yiyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Son zamanlarda modlu WhatsApp kullanan herkes 1 saatlik banlar yiyor. Bende anlamadım.
ekrkss dedi: Merhaba. 5 yıldır gbwhatsapp kullanıyorum. Son zamanlarda birkaç günde bir 1 saatlik ban yiyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Son zamanlarda modlu WhatsApp kullanan herkes 1 saatlik banlar yiyor. Bende anlamadım.
E ekrkss Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #5 Beroski dedi: Farklı modlu WhatsApp kullanın. Genişletmek için tıkla... yedekler var onları yenisine taşımak sıkıntı o yüzden bunu GB kullanabiliyorum sadece yigitbil1 dedi: Güncellemesi geldiyse onu yükleyin, belki ban sorununu düzeltirler. Eğer güncelleme yoksa normal WP yükleyin. Genişletmek için tıkla... güncelleme geçen hafta vardı yaptım sonrasında böyle oldu Jotloki dedi: Son zamanlarda modlu WhatsApp kullanan herkes 1 saatlik banlar yiyor. Bende anlamadım. Genişletmek için tıkla... çok saçma bir şey ya
Beroski dedi: Farklı modlu WhatsApp kullanın. Genişletmek için tıkla... yedekler var onları yenisine taşımak sıkıntı o yüzden bunu GB kullanabiliyorum sadece yigitbil1 dedi: Güncellemesi geldiyse onu yükleyin, belki ban sorununu düzeltirler. Eğer güncelleme yoksa normal WP yükleyin. Genişletmek için tıkla... güncelleme geçen hafta vardı yaptım sonrasında böyle oldu Jotloki dedi: Son zamanlarda modlu WhatsApp kullanan herkes 1 saatlik banlar yiyor. Bende anlamadım. Genişletmek için tıkla... çok saçma bir şey ya
Beroski Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.134 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Frankfurt 15 Mart 2023 #6 ekrkss dedi: yedekler var onları yenisine taşımak sıkıntı o yüzden bunu GB kullanabiliyorum sadece Genişletmek için tıkla... Bu konu hakkında daha fazla bilgi verirseniz yardımcı olabilirim.
ekrkss dedi: yedekler var onları yenisine taşımak sıkıntı o yüzden bunu GB kullanabiliyorum sadece Genişletmek için tıkla... Bu konu hakkında daha fazla bilgi verirseniz yardımcı olabilirim.
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 15 Mart 2023 #7 ekrkss dedi: yedekler var onları yenisine taşımak sıkıntı o yüzden bunu GB kullanabiliyorum sadece güncelleme geçen hafta vardı yaptım sonrasında böyle oldu çok saçma bir şey ya Genişletmek için tıkla... Orjinal olmayan bir whatshapp kullanıyorsunuz ve saçma diyorsunuz..
ekrkss dedi: yedekler var onları yenisine taşımak sıkıntı o yüzden bunu GB kullanabiliyorum sadece güncelleme geçen hafta vardı yaptım sonrasında böyle oldu çok saçma bir şey ya Genişletmek için tıkla... Orjinal olmayan bir whatshapp kullanıyorsunuz ve saçma diyorsunuz..
E ekrkss Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #8 Beroski dedi: Bu konu hakkında daha fazla bilgi verirseniz yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Şimdi ben GBWhatsApp kullanıyorum. Burda ki mesaj vs yedeklerini başka moda taşıyamam ondan dedim. EsatKa dedi: Orjinal olmayan bir whatshapp kullanıyorsunuz ve saçma diyorsunuz.. Genişletmek için tıkla... Saçma olan şey şimdiye kadar yoktu şimdi çıkması saçma oldu
Beroski dedi: Bu konu hakkında daha fazla bilgi verirseniz yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Şimdi ben GBWhatsApp kullanıyorum. Burda ki mesaj vs yedeklerini başka moda taşıyamam ondan dedim. EsatKa dedi: Orjinal olmayan bir whatshapp kullanıyorsunuz ve saçma diyorsunuz.. Genişletmek için tıkla... Saçma olan şey şimdiye kadar yoktu şimdi çıkması saçma oldu
Beroski Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.134 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Frankfurt 15 Mart 2023 #9 ekrkss dedi: Şimdi ben GBWhatsApp kullanıyorum. Burda ki mesaj vs yedeklerini başka moda taşıyamam ondan dedim. Saçma olan şey şimdiye kadar yoktu şimdi çıkması saçma oldu Genişletmek için tıkla... GBWhatsApp kullanmadım, ancak neden yedek alamıyorsunuz onu anlamadım.
ekrkss dedi: Şimdi ben GBWhatsApp kullanıyorum. Burda ki mesaj vs yedeklerini başka moda taşıyamam ondan dedim. Saçma olan şey şimdiye kadar yoktu şimdi çıkması saçma oldu Genişletmek için tıkla... GBWhatsApp kullanmadım, ancak neden yedek alamıyorsunuz onu anlamadım.
yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.781 Çözümler 9 Yer İstanbul 15 Mart 2023 #10 Beroski dedi: Bu konu hakkında daha fazla bilgi verirseniz yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... GBWP'de yedeklediklerini sadece GBWP'ye aktarabilir. Normal WP'ye aktaramaz.
Beroski dedi: Bu konu hakkında daha fazla bilgi verirseniz yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... GBWP'de yedeklediklerini sadece GBWP'ye aktarabilir. Normal WP'ye aktaramaz.